‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy C9 Pro onthuld

Samsung Galaxy C9 Pro onthuld

Samsung heeft de Galaxy C9 Pro aangekondigd. De toevoeging ‘Pro’ is niet zomaar gekozen door het Koreaanse bedrijf – het toestel heeft twee sublieme camera’s, een groot scherm van 6 inch en een hoop kracht.

De Galaxy C9 Pro is een smartphone die op meerdere vlakken uitblinkt. Zo zijn er bijvoorbeeld twee 16-megapixelcamera’s aanwezig. Je maakt dus zowel gewone foto’s én selfies in goede kwaliteit! Beide camera’s hebben daarnaast een diafragma van /1.9. Dat betekent onder andere dat de camera meer licht opvangt en daardoor goede foto's maakt bij weinig licht. Om nog even verder te gaan op het gebied van entertainment: Samsung heeft twee speakers toegevoegd. Hierdoor is het luisteren van muziek en het bekijken van video’s ontzettend leuk en voelt het levensecht dankzij het stereogeluid.

Krachtpatser

Dit Samsung-toestel heeft niet voor niets de toevoeging ‘Pro’ gekregen. Het toestel is voorzien van de gloednieuwe Snapdragon 653-chipset met maar liefst 6 GB aan werkgeheugen. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh. We kunnen dus gerust stellen dat je met de Galaxy C9 Pro heel wat in huis haalt. Met het opslaggeheugen van 64 GB heb je bovendien genoeg ruimte voor je favoriete foto’s, muziek en apps. En is dat niet genoeg? Dan gebruik je een geheugenkaartje om de ruimte uit te breiden.

6-inchphablet

De Samsung Galaxy C9 Pro heeft een scherm van 6 inch groot en valt daarmee in de categorie phablets. Het grote scherm is een fijne blikvanger met een Full HD-resolutie. Bovendien kijk je op dit scherm met gemak je favoriete serie of vergeet je even de wereld om je heen met je lievelingsspel. Onder het scherm zit de welbekende homebutton met een vingerafdrukscanner. Je laadt de Galaxy C9 Pro op via een usb-c-aansluiting. Dankzij de keuze van Samsung voor usb-c gaat dit opladen razendsnel!

Of het toestel ook naar Nederland komt is nog onbekend. Houd hiervoor Belsimpel.nl in de gaten!

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: