‹ Alle nieuwsberichten

De Mid-Power-Ranger: Honor 6X officieel aangekondigd

De Mid-Power-Ranger: Honor 6X officieel aangekondigd

Honor, het zustermerk van Huawei, heeft een nieuw toestel aangekondigd: de Honor 6X! Zoals we gewend zijn van Honor is dit een scherp geprijsd toestel met allerlei interessante mogelijkheden.

Na de populaire Honor 5X, die we inmiddels al een poosje kennen, heeft Honor een waardig nieuw lid van zijn immer uitdijende familie op de markt gebracht. Binnenkort is het toestel al verkrijgbaar in China, maar in ons regenachtige kikkerlandje moeten we waarschijnlijk nog even wachten op dit fijne toestel. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we alvast kunnen delen in de voorpret.

Dubbele camera

Zo zijn de toestelspecificaties inmiddels officieel. Hoewel de Honor 6X een mid-rangetoestel is, is deze voorzien van een hoop leuke snufjes. Dit begint al bij het uiterlijk. De stalen behuizing met strakke afwerking zorgt voor een premium gevoel. Bovendien valt natuurlijk de dubbele camera aan de achterkant van het toestel op. Met deze tweevoudige set sensoren geef je je gemiddelde kiekjes net dat extra beetje diepte. Zo leg je de gekke bekken van je vrienden op vrolijke feestjes in nog meer detail vast! Met een krachtige processor en Android Marshmallow ben je bovendien verzekerd van een soepele smartphone-ervaring. Om er ten slotte voor te zorgen dat je de hele dag door bereikbaar blijft tussen het foto’s maken door, is het toestel ook voorzien van een 3000 mAh-batterij.

Honor 6X in Nederland

Zoals gezegd moeten we in Nederland nog even wachten op de Honor 6X. Wanneer het toestel hier precies uitkomt is nog niet bekend, maar dit wordt waarschijnlijk in de beginmaanden van 2017. Houd vooral Belsimpel.nl in de gaten voor meer informatie over deze strakke mid-ranger!

Bronnen: Mobile Cowboys, Android Planet

Meer nieuws over: