‹ Alle nieuwsberichten

Verbeterde Always On Display voor de Samsung Galaxy S7

Verbeterde Always On Display voor de Samsung Galaxy S7

De Always On Display-functie voor de Galaxy S7 wordt uitgebreid met een aantal nieuwe functies. Eerder was deze functie exclusief beschikbaar op de Galaxy Note 7, de phablet die om veiligheidsredenen werd teruggeroepen door Samsung.

Nieuwe functies

De Galaxy Note 7 had een functie genaamd Always On Display. Met deze functie zie je allerlei informatie zoals de tijd, datum en gemiste notificaties zonder dat je hiervoor je smartphone aan hoeft te zetten. De functie was op minder uitgebreide wijze al beschikbaar voor de Galaxy S7, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Het Always On Display voor de S7 wordt namelijk uitgebreid met een kalender en meerdere opties om de klok aan te passen naar je eigen stijl! Ook kun je via de update in een muziek-applicatie altijd zien welke muziek je aan het afspelen bent.

Door de mogelijkheden van de S7 en de Note 7 naar elkaar toe te trekken, lijkt Samsung de kloof tussen de twee smartphones te willen dichten in de hoop dat klanten alsnog de S7 aanschaffen. Maar het lijkt erop dat een kleine software-update van 8 MB de schade die de Note heeft aangericht niet zomaar gaat oplossen. Gelukkig biedt de uitbreiding van Always On Display wel een hoop constante informatie voor minder dan één procent van je volledige accu per uur!

Terugroepactie

De afgelopen tijd kwam de omstreden Samsung Galaxy Note 7 veel in het nieuws. Het toestel zou bij sommige gebruikers in de brand gevlogen of zelfs geëxplodeerd zijn. Toen een Note 7 in brand vloog in een vliegtuig heeft Samsung definitief de stekker uit de productie en verkoop van het toestel getrokken. Ook deed het Zuid-Koreaanse bedrijf een oproep aan hun klanten het toestel om veiligheidsredenen terug te sturen. De gebruikers die weigeren het toestel terug te sturen kunnen in Amerika zelfs geen enkele vlucht meer nemen met het toestel op zak.

Bron: Androidplanet

Meer nieuws over: