Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

‘Nieuwe HTC Bolt verschijnt zonder 3.5mm jack voor koptelefoon’

‘Nieuwe HTC Bolt verschijnt zonder 3.5mm jack voor koptelefoon’
Maandag 17 oktober 2016

Er zijn afbeeldingen van de nieuwe HTC Bolt op het internet verschenen. De Bolt lijkt mogelijk veel op de HTC 10, maar er zijn wel enkele aanpassingen zichtbaar.

USB C-poort

Beroepslekker Evan Blass heeft enkele foto’s van de nieuwe HTC Bolt de wereld in gestuurd. Officieel is dit toestel nog niet gepresenteerd, maar we kunnen wel alvast speculeren over de eigenschappen van dit toestel. Op de afbeeldingen is namelijk te zien dat, net als op de iPhone 7, de 3.5mm jack voor een koptelefoon afwezig is. Het lijkt erop dat je de koptelefoon daarom aan moet sluiten via een USB-C-poort. Het voordeel van het weglaten van de aansluiting is dat het toestel een stuk dunner zal zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat muziek luisteren een opgave wordt, want waarschijnlijk worden er USB-C-oordopjes bij het toestel geleverd. Ook zijn er allerlei koptelefoons en oordopjes op de markt verschenen die verbinding maken met je telefoon via Bluetooth. Dit is heel handig voor wanneer je een alternatief zoekt voor de koptelefoon met het draad dat altijd in de knoop raakt!

HTC 10

Het lijkt erop dat de Bolt qua uiterlijk overeenkomt met de HTC 10. Waarschijnlijk zijn er op de HTC Bolt weer afgeschuinde randen aanwezig, die ook op de HTC 10 zichtbaar zijn. Deze randen geven het toestel een aparte, strakke look. Wel is het toestel vermoedelijk een stukje kleiner. Daarnaast is te zien dat verschillende eigenschappen en details zijn verplaatst of weggelaten. Uit de afbeeldingen blijkt dat er geen laserautofocus-module aanwezig is en de dubbele ledflitser zit nu mogelijk boven de camera aan de achterzijde in plaats van ernaast. Mogelijk draait de HTC Bolt direct op Android 7.0 (Nougat). Dit nieuwste besturingssysteem van Android is voorzien van allerlei handige snufjes!

Het is nog niet bekend wanneer het toestel beschikbaar is in Nederland, een evenement heeft HTC namelijk nog niet gepland. Houd onze website Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Bron: Androidworld en Androidplanet

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl