‹ Alle nieuwsberichten

Wat zou jij doen met een Wileyfox Spark + of Spark X?

Wat zou jij doen met een Wileyfox Spark + of Spark X?

Aantrekkelijk, stevig en personaliseerbaar. Deze drie termen karakteriseren de nieuwste toestellen van Wileyfox perfect. De Spark + en Spark X zijn de toppers in hun segment. Update: deze actie is inmiddels verlopen.

De Wileyfox Spark + en Spark X zijn twee leuke toestellen die voorzien zijn van allerlei goede specificaties. Het meest verrassende aan deze toestellen is dat ze draaien op een soort Android-besturingssysteem, maar dan net even anders. Cyanogen OS is een aangepaste versie van Android 6.0 Marshmallow en is volledig aanpasbaar. Je kunt bijvoorbeeld een thema kiezen uit de Thema’s-App waarmee je het toestel in een keer een compleet ander uiterlijk kunt geven.

Er zijn ongeëvenaarde beveiligingsopties aan dit besturingssysteem toegevoegd, zodat je altijd beschermd bent tegen dreiging van buitenaf. LiveDisplay past het scherm van de Wileyfox Spark + en Spark X aan de hand van het tijdstip en de lichtomstandigheden automatisch aan. Zo kun je altijd in het donker naar je scherm blijven kijken, zonder dat je teveel licht aan je ogen ervaart. Wel zo handig, want de donkere, winterse dagen staan weer voor de deur!

Oersterk

De Wileyfox Spark + is voorzien van een 5-inchdisplay en ligt dus superfijn in de hand. Mocht je telefoon toch een keer uit je handen vallen, dan hoef je je geen zorgen te maken over je scherm! Het display is namelijk gemaakt van Dragontail™ glass en is 6 keer sterker dan standaardglas. De Spark X is lekker groot en perfect voor iedereen die graag series kijkt. Op het 5.5-inchdisplay worden de beelden namelijk haarscherp weergegeven. Het scherm van de Spark X is ook gemaakt van Dragontail™ glass en overleeft net als de Spark + ongetwijfeld de nodige valpartijen. Beide toestellen hebben een krachtige batterij onder de motorkap en gaan urenlang mee!

Jij kunt ze winnen!

Het kan niet anders dan dat jij benieuwd bent naar de verdere specificaties van de Wileyfox Spark + en Spark X. Daarom geven wij beide toestellen weg! Het schrijven van een creatieve slogan is al voldoende om kans te maken op een van deze twee toptelefoons.

Wat moet je doen?

  1. Surf snel naar onze Facebookpagina;
  2. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl;
  3. Maak de volgende slogan af in een reactie onder het Wileyfox-bericht: “Als ik de Wileyfox Spark + of Spark X win dan…;
  4. Maak kans op de Wileyfox Spark + of Spark X!
  5. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review over je prijs!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij tien euro borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort.

Meer nieuws over: