‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw: Datavrije Muziek van T-Mobile!

Nieuw: Datavrije Muziek van T-Mobile!

Kun jij geen minuut zonder een muziekje op de achtergrond? Dan heeft T-Mobile de ideale dienst voor jou: Datavrije Muziek. Wat het inhoudt? Oneindig veel muziek luisteren, zonder data uit je internetbundel te verspillen!

Overal en altijd je favoriete nummers luisteren, waar je ook bent: klinkt dat niet als muziek in de oren? Dat denkt T-Mobile ook. Daarom biedt de provider vanaf vandaag een nieuwe dienst aan. Met Datavrije Muziek luister je onbeperkt naar muziek, zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel!

Voor wie is Datavrije Muziek?

Deze supermuzikale dienst van T-Mobile is voor zowel huidige als nieuwe klanten die het Stel Samen & Stel Bij abonnement voor telefoon of tablet hebben met een internetbundel van 6 GB en hoger. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heb je op dit moment geen bundel van 6 GB of hoger maar wil je wel van Datavrije Muziek gebruikmaken, dan verhoog je eenvoudig je maandelijkse bundel. Met Stel Samen & Stel Bij kun je immers elke maand je bundel aanpassen. Heb je nu bijvoorbeeld 3 GB, dan verhoog je voor ongeveer drie euro extra naar 6 GB. Vervolgens luister je onbeperkt naar je lievelingsmuziek via het snelle 4G-netwerk van T-Mobile. Wil je niet verhogen, dan kun je de dienst ook gebruiken maar door de MB’s uit je bundel in te zetten.

Hoe werkt het?

Met Datavrije Muziek wil T-Mobile een platform creëren waar elke legale muziekstreamingdienst zich op kan aansluiten. Op dit moment is er al een mooie lijst aan partners die meedoen. Zo zet je met Datavrije Muziek je eigen Spotify-lijst aan, stem je af op je favoriete radiozender via Nederland.FM of luister je naar de populairste nummers van dit moment via HitsNL. De dienst herkent dat de data voor muziek wordt gebruikt, waardoor er geen MB’s uit je bundel gaan. Heb je een suggestie voor een dienst die je mist, dan kan je T-Mobile zelf tippen! Hou de site van T-Mobile dus regelmatig in de gaten om de actuele aanbieders te bekijken.

Ben jij net als wij overtuigd dat dit een dienst is die je móét hebben? Dan hebben we goed nieuws. Datavrije Muziek is namelijk vanaf vandaag direct en geheel gratis te gebruiken door iedereen die een internetbundel met 6 GB of hoger heeft in zijn Stel Samen & Stel Bij abonnement. Wacht dus niet langer en luister en download zonder zorgen alle nummers die je maar wilt via een van de streamingsdiensten van het platform. Veel luisterplezier!