‹ Alle nieuwsberichten

Vanaf vandaag beschikbaar: de 5000 MB-aanvuller van T-Mobile

Vanaf vandaag beschikbaar: de 5000 MB-aanvuller van T-Mobile

De MB-aanvuller van T-Mobile is vanaf vandaag beschikbaar in de enorme variant van 5000 MB! Met een T-Mobile-abonnement maak je je vanaf nu dus écht geen zorgen meer over te weinig data of internetten op een lagere snelheid. 

De abonnementen van T-Mobile beschikken al over gigantische hoeveelheden data, maar mocht het een keer voorkomen dat je internetbundel op is, dan is er voor jou de MB-aanvuller. Dit is een extra bundel die je aanschaft zodra je alle data van je abonnement volledig verbruikt hebt. Een eenvoudige en flexibele manier dus, om op volle snelheid te kunnen blijven internetten. De MB-aanvuller was al beschikbaar in de varianten van 100, 500, 1000 en 2000 MB en vanaf vandaag komt daar de bundel van 5000 MB bij.

Je koopt een MB-aanvuller voor een eenmalig vast bedrag. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en hou je optimale grip op je internetkosten. Je gebruikt de data van je MB-aanvuller totdat je nieuwe internetbundel ingaat. De bundel met extra MB’s is dus tot het einde van de je contractmaand geldig en loopt niet automatisch door. Je zit dus niet zomaar aan de MB-aanvuller vast en dat maakt het erg gemakkelijk om deze aanvullende bundel eens uit te proberen.

De 5000 MB-aanvuller is nu verkrijgbaar voor €20,-, wat betekent dat je slechts 4 cent per MB betaalt! De bundel is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten van T-Mobile. De grootste MB-aanvuller die je kan aanschaffen is nooit hoger dan de bundel die je bij je abonnement hebt gekozen. Houd hier dus rekening mee bij het uitkiezen van je nieuwe T-Mobile-abonnement of verlenging.

Wil jij de 5000 MB-aanvuller inschakelen bij je abonnement van T-Mobile? Inschakelen van de extra MB’s gaat heel eenvoudig door in te loggen via My T-Mobile!

Meer nieuws over: