‹ Alle nieuwsberichten

Bij de Sony Xperia XZ nu een draadloze koptelefoon twv €199,- cadeau

Bij de Sony Xperia XZ nu een draadloze koptelefoon twv €199,- cadeau

Luister je graag muziek, maar wil je niet langer tijd kwijt zijn aan het ontwarren van snoeren? En hou je ervan om ongelofelijk scherpe en kleurrijke foto’s te maken, maar wil je niet elke keer je professionele camera meenemen? Dan is deze actie jou op het lijf geschreven: bij aanschaf van de Sony Xperia XZ krijg je nu tijdelijk een koptelefoon t.w.v. €199,- cadeau! Update: deze actie is verlopen. 

De Sony Xperia XZ is het nieuwste toptoestel van Sony. De XZ is uitgerust met allerlei indrukwekkende specificaties, maar de meest opvallende feature aan dit toestel is ongetwijfeld de camera. De camera aan de achterzijde heeft maar liefst 23 megapixels en legt moeiteloos ieder moment haarscherp vast. Het maakt niet uit of je je in een ruimte bevindt met veel of weinig licht, de XZ corrigeert de lichtval automatisch en zorgt ervoor dat geen enkel detail overgeslagen wordt. De 13-megapixelcamera aan de voorkant is minstens zo intelligent en is voorzien van low-light sensors. Vanaf nu zijn donkere en wazige discotheek-selfies verleden tijd, dankzij de Sony Xperia XZ.

Sensationele beats met Extra Bass-koptelefoon

De Sony Extra Bass Bluetooth-koptelefoon is een revolutionaire aanvulling op je Sony Xperia XZ. De krachtige 40-mm neodymium drivers zorgen samen met de Electro Bass Booster voor een kraakhelder en levensecht geluid. De koptelefoon is uitgerust met Bluetooth; je kunt je XZ dus eenvoudig koppelen aan dit apparaat zonder dat je daar een snoer voor nodig hebt! Met de knoppen op de koptelefoon beantwoord je gemakkelijk oproepen zodat je altijd bereikbaar blijft. Daarnaast wijzig je met de knoppen gemakkelijk het volume en sla je eenvoudig nummers over. Deze Bluetooth-koptelefoon is niet alleen enorm goed van kwaliteit, maar ook super comfortabel dankzij de drukverminderende oorkussens.

Draadloze koptelefoon cadeau bij Xperia XZ

Ben je onder de indruk van alles wat beide apparaten te bieden hebben? Dan is dit jouw kans om dit zelf te ervaren. Bij aanschaf van de Sony Xperia XZ krijg je nu tijdelijk van ons de Sony Extra Bass XB950BT koptelefoon twv €199,- cadeau! Een uitgemeten kans om het sensationele geluid dat uit de koptelefoon komt te horen. Maar wees er snel bij, want op=op. 

 

Sony Xperia XZ