‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: oktober

Nieuw in abonnementenland: oktober

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze week de nieuwtjes van de maand oktober.

Ben Actieknallers

Ben pakt in de maand oktober uit met een mooie reeks aanbiedingen van toptelefoons met een abonnement! Hoewel de Zomerdeals nu voorbij zijn, blijft Ben je verleiden met aantrekkelijke deals. Zo krijg je de Huawei P8 Lite met enorme korting zodra je een Ben-abonnement uitkiest. Daarnaast heeft Ben een nieuwe Actieknaller met de iPhone 6 en de iPhone 6S. Schaf je een abonnement in combinatie met een van deze toestellen aan, dan bespaar je enorm op de kosten voor je smartphone. Zo ben je extra voordelig uit en met bijvoorbeeld de iPhone 6S voorzien van een toptoestel met een 4.7-inchscherm, een 12-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant. Daarnaast is het goed om te weten dat wij bij Belsimpel.nl altijd de Beste Prijsgarantie hebben. Hierdoor bespaar je nog eens extra op het toestel zodra je deze deal bij ons bestelt! Bekijk dus alle Actieknallers van Ben op onze site!

KPN Zorgeloos

KPN introduceerde aan het eind van de vorige maand nieuwe abonnementen. Hiermee springen zij als eerste provider in op de nieuwe regels rondom telefoongebruik in het buitenland. Vanaf juni 2017 zijn roamingkosten namelijk in de hele Europese Unie verboden. Hierdoor betaal je geen extra kosten meer zodra je in het buitenland belt, sms’t of internet. De nieuwe abonnementen van KPN zorgen ervoor dat je nu al van deze extra lasten af bent. Iedereen die vanaf nu een KPN Zorgeloos-abonnement afsluit, heeft dubbel voordeel: tijdens de introductie zijn de abonnementen extra voordelig. Je bestelt de nieuwe abonnementen hier!

Is er deze maand een actie die perfect bij jou past? Check het op Belsimpel.nl en bestel direct je nieuwe abonnement of verlenging, met of zonder toestel bij ons!