‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel en Pixel XL officieel aangekondigd!

Google Pixel en Pixel XL officieel aangekondigd!

Eindelijk zijn alle details rondom de nieuwe Google Pixel en Pixel XL bekend. Zoekgigant Google wil zich met deze toestellen onderscheiden van de rest aan de hand van allerlei extraatjes voor de koper. Beide toestellen zien er super strak uit en maken werkelijk alle verwachtingen waar. 

Lust voor het oog

Het eerste dat opvalt aan beide toestellen is de enorm strakke afwerking. De toestellen komen in de kleuren zwart en wit. De achterzijde van het toestel is gemaakt van aluminium. De vingerafdrukscanner en de camera zijn volledig geïntegreerd in het ontwerp. De Pixel en Pixel XL hebben een AMOLED-scherm met een resolutie van respectievelijk 1920x1080 en 2560x1440 pixels. De Google Pixel heeft een 5-inchscherm, de Pixel XL is de grotere variant en heeft een scherm van 5.5 inch. Aan de boven- en onderkant blijft 3.2cm over, aan de zijkanten 7,2mm en de toestellen zijn daardoor vergelijkbaar met de Nexus 5X en de Nexus 6P. Beide Pixel-toestellen hebben een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een camera met 8 megapixels aan de voorkant. Dankzij de nieuwe Smart Bust-functie maak je veel foto's in weinig tijd.

Pixel

Krachtige inhoud

Zowel de Google Pixel als de Pixel XL beschikken over de nieuwe functie Assistant. Het oproepen van de digitale assistent verloopt via het roepen van ‘Ok Google’ of het lang indrukken van de Home-knop. Fotoliefhebbers zijn ongetwijfeld gelukkig met de onbeperkte opslag van foto’s en video’s in volledig formaat. Dit was tot nu toe bij Google Foto’s niet mogelijk, want daar waren beperkingen de resolutie van de foto's. Zowel de Pixel als de Pixel XL heeft een Qualcomm Snapdragon 821 chip met 4 GB werkgeheugen. Schakelen tussen verschillende apps verloopt zonder haperingen en gaat ontzettend snel. Daarnaast zijn de Pixel en Pixel XL de eerste toestellen die draaien op Android 7.1 Nougat.

Razendsnel laden

De snellaadfunctie op beide telefoons zorgt ervoor dat je na een kwartier laden genoeg acculading hebt om maar liefst zeven uur te bellen. In cijfers betekent dit dat je binnen een kwartier een 21 tot 27 procent volle accu hebt! De accu van de Pixel is 2770 mAh, die van de Pixel XL is 3450 mAh. Je kunt dus urenlang kunt genieten van je toestel, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om een lege batterij!

Met de Pixel en Pixel XL haal je toptoestellen in huis die voorzien zijn van de nieuwste snufjes. Houd Belsimpel.nl in de gaten en wie weet ben jij straks de eerste met een Pixel of Pixel XL!

Meer nieuws over: