‹ Alle nieuwsberichten

De Lenovo K5 nu met €30 cashback!

De Lenovo K5 nu met €30 cashback!

De Lenovo K5 is een veelbelovende nieuwkomer op de smartphonemarkt. De K5 is het eerste toestel in een reeks nieuwe modellen van Lenovo die op de Nederlandse markt zullen verschijnen. Als je de Lenovo K5 tussen 1 oktober 2016 en 8 januari 2017 bestelt, krijg je nu €30 euro cashback!

Krachtig en snel

De Lenovo K5 de telefoon die er altijd voor je is. De K5 is uitgerust met een Octa-core processor, waardoor het toestel razendsnelle prestaties levert op de allernieuwste apps en games. De chip heeft acht kernen en een kloksnelheid van 1,5 GHz, een behoorlijk krachtige processor voor een mid-range telefoon. De leukste spellen, foto's en video's komen helemaal tot leven op het 5-inchbeelscherm.  Dankzij de 2 GB aan werkgeheugen is het geen enkel probleem om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Daarnaast kun je door het uitbreidbare opslaggeheugen zoveel foto’s en video’s opslaan als je wil!

Indrukwekkend geluid

Lenovo schuift niet onder tafels of stoelen dat de geluidskwaliteit van het toestel zeer goed is. Daar mag je als smartphonefabrikant inderdaad trots op zijn. Achterop het toestel vinden we het logo van Dolby terug. Het geluid dat uit de speakers komt is zuiver en warm, absoluut een genot om naar te luisteren. Pas met de toepassing ‘Dolby Atmos’ verschillende equalizers toe op de muziek voor de ultieme beleving!

Ben je meer iemand die een goede camera belangrijk vindt? Dan ben je bij Lenovo ook aan het juiste adres. Je maakt duidelijke selfies met de 5-megapixelcamera aan de voorkant en de 13-megapixelcamera aan de achterkant maakt de Lenovo K5 helemaal af.

Hoe krijg ik die €30 euro terug?

Dat werkt heel eenvoudig:

  • Haal tussen 1 oktober 2016 en 8 januari 2017 een Lenovo K5 silver of grey in huis;
  • Ga daarna naar deze site en volg de stappen;
  • Upload een scan/foto van het volledige aankoopbewijs en rond de registratie procedure volledig af.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Veel plezier met jouw Lenovo K5!Benieuwd wat het toestel verder allemaal kan? We hebben een toestelreview over de Lenovo K5 gemaakt.

Meer nieuws over: