‹ Alle nieuwsberichten

Spotify is op Tinder!

Spotify is op Tinder!

Het is vrijdag en dat betekent dat het weekend voor de deur staat! Een goed moment om eens op zoek te gaan naar een date – niet buiten de deur natuurlijk, maar gewoon Tinderend vanaf je bank. Hoewel vermakelijk, is dit misschien ook een beetje oppervlakkig. 

Daar komt verandering in, want Tinder voegt wat diepgang toe: door een nieuwe samenwerking met Spotify zoek je een match met dezelfde muzieksmaak!

Met behulp van apps als Tinder hoef je tegenwoordig allang het huis niet meer uit om een date te zoeken. Stel een paar van je beste foto’s in op je profiel en bekijk die van anderen. Iets leuks gevonden? Swipe naar rechts en je hebt - vanaf je bank - een ‘match’ gevonden. Maar dan houdt de eenvoud op en sta je voor het volgende probleem: wat zeg je tegen deze potentiële nieuwe levenspartner? Door een nieuwe samenwerking met Spotify word je in het vervolg op weg geholpen.

Nu Tinder de liefde heeft verklaard aan Spotify, is het mogelijk om je nieuwe match te zoeken op muzieksmaak. Vind het perfecte nummer, dat jou ten voeten uit beschrijft, en voeg deze naast je foto’s toe aan je profiel. Ook kun je aangeven wat je favoriete artiest, band of muziekgenre is. Vervolgens laat je Tinder zoeken op profielen die overeenkomen met jouw muzieksmaak. Blijkt die leuke student ultiem fan te zijn van de Gebroeders Ko of Justin Bieber? We laten het aan jou welke kant je op swipet. De nieuwe functie is bovendien ultra-gebruiksvriendelijk, want je hebt geen Spotify-account nodig voor deze optie.

Dus zoek jij nog een date voor komend weekend? Download de nieuwste versie van Tinder en voorkom dat je je comfortabele bank hebt verlaten om te daten met een metal-fan terwijl jij het meer voorzien hebt op Mozart. Of misschien breid je juist je muzieksmaak uit – daar is het weekend natuurlijk ook het perfecte moment voor. Ook wordt het eerste onderwerp je nu al aangereikt, zodat je in ieder geval een goed begin van het gesprek hebt met je ultieme match. Kun je toch mooi een diepgaande dialoog aangaan over het tekstuele hoogstandje van je favoriete après-ski-nummer. Fijn weekend alvast!

Bron: AndroidPlanet

Meer nieuws over: