‹ Alle nieuwsberichten

Noka N86 8 megapixel telefoon

Nokia presenteert eerste 8 megapixel camera

Nokia presenteert op het Mobile World Congres eindelijk een model met 8 megapixel camera. Over de toegevoegde waarde van steeds meer megapixels in telefoon kan gediscussieerd worden, maar het is in ieder geval een stap die nodig was om gelijk op te gaan met de concurrenten. Nokia is hier zo trots op dat het zelfs op de behuizing vermeld wordt, de telefoon heet namelijk voluit N86 8MP.

Carl Zeiss lens

De Nokia N86 is uitgerust met een Carl Zeiss lens, zoals we dat al vaker bij Nokia zagen. De lens wordt ondersteund door autofocus en een dubbele LED-flitser. De slider heeft echter meer te bieden dan alleen een camera met hoge resolutie. De N86 beschikt onder andere over 8 GB interne opslag, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, WLAN, A-GPS en Bluetooth 2.0. De N86 is 16,5 mm dik, heeft een accu van 1200 mAh en weegt 150 gram.

Video Kijken

Het AMOLED-beeldscherm met een afmeting van 2,6 inch heeft een resolutie van 240x320 pixel. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een speciale voet, die uitgeklapt kan worden om het toestel neer te zetten. Op die manier kan er prima een film gekeken worden, zonder de N86 heel de tijd vast te hoeven houden. 

 

Meer nieuws over: