‹ Alle nieuwsberichten

De HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle zijn aangekondigd!

De HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle zijn aangekondigd!

Op 20 september zijn ze dan eindelijk onthuld: de HTC Desire 10 Pro en de Desire 10 Lifestyle. Al weken heeft HTC het publiek opgewarmd met kleine hints in korte video’s, maar de specificaties van deze toestellen zijn nu geen geheim meer.

HTC Desire 10 Pro

De HTC Desire 10 Pro is een beeldschoon toestel met indrukwekkende specificaties. Dit toestel richt zich op het high-end segment en dit is terug te zien in de kenmerken. Het 5,5-inch scherm van de Desire 10 Pro heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De combinatie van de Helop P10-processor t en het 3 of 4 GB werkgeheugen zorgt ervoor dat je razendsnel kunt schakelen tussen de apps op je telefoon. Ook kun je met dit toestel haarscherpe foto’s maken dankzij de 20-megapixelcamera. De matte kleuren, metalen behuizing en de gouden details geven de HTC Desire 10 Pro een enorm chique uitstraling en is daarmee zowel vanbinnen als vanbuiten een toptoestel! 

HTC Desire 10 Lifestyle

De HTC Desire 10 Lifestyle richt zich meer op het middensegment, maar doet zeker niet heel erg onder voor de Desire 10 Pro. De Desire 10 Lifestyle heeft, net als de Desire 10 Pro, een zeer indrukwekkend design met allerlei gouden details. Het toestel beschikt over de Snapdragon 400-chip, er is 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslaggeheugen aanwezig. In de praktijk houdt dit in dat deze telefoon iets minder snel schakelt tussen apps dan de Desire 10 Pro, maar je betaalt voor dit toestel ook een stuk minder. De Desire 10 Lifestyle beschikt over twee indrukwekkende Boomsound Hi-Fi Edition stereo speakers en wordt geleverd met high-end oordopjes. Foto’s maak je met een 13-megapixelcamera. Zowel de camera aan de voorkant als aan de achterkant is voorzien van back-illuminated sensors die ervoor zorgen dat je betere foto’s in halfduistere omstandigheden kunt maken. Selfies kun je makkelijk bewerken met leuke functies, zoals livemake-up.

De HTC Desire 10 Pro komt vooralsnog niet naar de Benelux. Wil je graag de Desire 10 Lifestyle hebben? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Deze is binnenkort verkrijgbaar op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: