‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland

Nieuw in abonnementenland

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze week de nieuwtjes van de maand september. 

T-Mobile Madness Maand

Interessant in de maand september is de T-Mobile Madness Maand. Tijdens deze maand vol waanzinnige kortingen bespaar je flink op de kosten van je abonnement. Zo krijg je bij verschillende toptoestellen tot maar liefst 50% korting op een tweejarig Stel Samen & Stel Bij-abonnement. Bovendien betaal je geen aansluitkosten, waardoor je bovenop je zeer voordelig geprijsde abonnement nog eens €53,38 bespaart! Ook bij het afsluiten van een Sim Only-abonnement geniet je van de waanzinnige kortingen tot 50% op je belminuten- en databundels. Internetten doe je bovendien op het best geteste netwerk van Nederland! Zelfs de Sony Xperia X Compact, die pas enkele dagen geleden is geïntroduceerd, doet mee aan de T-Mobile Madness Maand. Ook de allernieuwste smartphones kunnen dus met fikse kortingen verkregen worden. Hou dus regelmatig Belsimpel.nl in de gaten om te kijken of jouw favoriete toestel te krijgen is met een flinke prijsverlaging. De T-Mobile Madness Maand loopt tot en met 2 oktober.

Ben

We kunnen nog even blijven nazomeren met de zomerse kortingen van Ben. De Ben Zomerdeals lopen namelijk nog door tot en met 2 oktober! Voor deze deals zijn een geselecteerd aantal toestellen gekoppeld aan een aantal speciale abonnementen. De hoeveelheid minuten, sms’jes en data in deze abonnementen zijn ideaal voor dat specifieke toestel. Je gebruikt je nieuwe toestel op die manier niet alleen met ontzettend veel voordeel, met een toestelkortingsbundel betaal je bovendien helemaal niets bij voor je nieuwe smartphone!

KPN

KPN introduceert vanaf 26 september nieuwe mobiele abonnementen die gebruikt kunnen worden in de hele EU. Zo kan je in het buitenland blijven bellen, sms’en en internetten zoals je gewend bent en blijf je tijdens vakanties en op zakenreizen altijd online. Als klant van KPN hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten buiten je bundel. Wanneer je databundel op is, wordt het internet in het buitenland stopgezet en binnen Nederland vertraagd. Als je graag weer toegang tot snel internet wilt hebben, kan je een extra databundel aanschaffen voor de rest van de kalendermaand. De nieuwe mobiele abonnementen van KPN kunnen nog steeds gecombineerd worden met producten voor thuis. Als KPN Compleet-klant geniet je van vele voordelen, zoals bijvoorbeeld €5,- maandelijkse korting op je factuur!

Is er deze maand een actie die perfect bij jou past? Check op Belsimpel.nl of de laatste aanbiedingen ook gelden voor jouw droomtoestel!

Bron: KPN

Meer nieuws over: