‹ Alle nieuwsberichten

De Alcatel POP 4, 4 Plus en 4S: make a statement!

De Alcatel POP 4, 4 Plus en 4S: make a statement!

Er is een ding dat de Alcatel POP 4, 4 Plus en 4S met elkaar gemeen hebben: voor een gunstige prijs krijg je een smartphone die volledig uitgerust is met alles wat je van een moderne telefoon mag verwachten. De POP 4-serie bestaat uit drie toestellen die veel waar voor hun geld bieden. 

Alcatel POP 4

Het eerste toestel in de serie, de Alcatel POP 4, is een Android-telefoon die loopt op Android 6.0 Marshmallow. Het 5-inchscherm heeft een resolutie van 720x1280 pixels en heeft 16GB opslaggeheugen. Dit geheugen kun je zelf uitbreiden met een microSD-geheugenkaartje. Met de hoofd- en frontcamera van respectievelijk 8 megapixels en 5 megapixels kun je zeer scherpe foto’s maken. Ook biedt de POP 4 ondersteuning voor 4G, 3G en WiFi, zodat je overal en altijd bereikbaar bent.

Alcatel POP

Alcatel POP 4 Plus

De Alcatel POP 4 Plus is de grotere broer van de Alcatel POP 4. Ook dit toestel van Alcatel is zeer goedkoop maar heeft prima specificaties! Zo heeft ook dit 5.5-inchscherm een resolutie van 720x1280 pixels en kun je dus je favoriete foto’s, video’s en series in goede kwaliteit bekijken. De camera’s van dit toestel zijn iets beter dan die van de Alcatel POP 4, dit toestel beschikt namelijk over een 13-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel frontcamera. Met dit toestel kun je dus super scherpe foto’s maken!

Alcatel POP 4S

Ook de Alcatel POP 4S is een lekker groot toestel, vergelijkbaar met de POP 4 Plus. Echter, de Alcatel POP 4S beschikt over een 1,8 GHz octa-core processor, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen. In de praktijk houdt dit in dat je super snel kunt schakelen tussen verschillende apps en bestanden. Ook kun je dankzij de 13-megapixelcamera de scherpste foto’s schieten die op het grote scherm goed tot hun recht komen. Als je op zoek bent naar een krachtige phablet die geen rib uit je lijf kost, ben je bij Alcatel aan het goede adres.

Winactie

Ben je benieuwd naar deze toestellen en wil je er graag eentje toegestuurd krijgen? Doe dan mee aan onze winactie! We geven deze drie versies van Alcatel weg in combinatie met de Sennheiser HD 201 Hoofdtelefoon! Het brede frequentiegebruik zorgt ervoor dat het geluid dat uit deze hoofdtelefoon komt zeer goed van kwaliteit is. Deze hoofdtelefoon past op alle toestellen en tablets met een 3,5mm of 6,3mm poort. Wil je niet zo lang wachten, dan kun je de toestellen ook los of in combinatie met een abonnement bestellen. Je krijgt er dan ook een Sennheiser HD 201 koptelefoon bij! 

Wat moet je doen?

  1. Ga naar onze Facebookpagina;
  2. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl;
  3. Like en deel het bericht over de Alcatel POP-toestellen;
  4. Maak kans op een van deze drie toptoestellen in combinatie met de Sennheiser HD 201 Hoofdtelefoon!
  5. Schrijf een review over het gewonnen toestel.

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bron: Alcatel en GSMinfo