‹ Alle nieuwsberichten

Alle aankondigingen van de IFA op een rijtje!

Alle aankondigingen van de IFA op een rijtje!

De IFA in Berlijn is een van de grootste evenementen van het jaar voor telefoonliefhebbers – en laten wij dat laatste nou net zijn. We begrijpen dat je niet al het nieuws hebt kunnen volgen, en daarom hebben wij dat voor je gedaan, zodat we de hoogtepunten voor je konden verzamelen. Komt-ie!

Verschillende fabrikanten hebben weer goed hun best gedaan op de IFA in Berlijn, en ze zijn flink geslaagd: hieronder een greep uit de gepresenteerde toestellen op de IFA.

Huawei

Zo heeft Huawei de Huawei Nova gepresenteerd. De Nova ziet er enorm gelikt uit, en dat voor een heel schappelijke prijs. Het toestel heeft een scherm van 5 inch en een goede 12-megapixelcamera aan de achterkant. Selfies maak je met de 8-megapixelcamera aan de voorkant – met de schermflitser kun je ook selfies in het donker maken! Verder zit er natuurlijk een vingerafdrukscanner op de Huawei Nova, en zit er een accu van 3020 mAh in het toestel. Je kunt de Nova opladen via de usb-c-aansluiting.

Moto Z Play

Een nieuwe telg voor de Moto Z-familie: de Moto Z Play! Dit toestel heeft een supergrote accu van wel 3510 mAh en zou het daardoor meer dan twee dagen kunnen volhouden. De batterij kun je ook heel snel opladen: ideaal dus als je je telefoon heel veel gebruikt! De Z Play is ook compatibel met de Moto Mods – het is dus een modulaire telefoon! Het Full-HD-scherm is 5.5 inch.

Sony

Sony heeft twee toestellen aangekondigd: de Sony Xperia XZ en de Xperia X Compact. De XZ is water- en stofdicht en kan dus tegen een stevige regenbui – handig, nu de herfst weer onderweg is. Het scherm is 5.2 inch. De camera's zijn van enorme kwaliteit: aan de achterkant zit een camera van maar liefst 23 megapixels! Je kunt heel veel instellingen aanpassen, wat goed nieuws is voor de fotofanaten onder ons. Ook de selfiecamera is niet mis met zijn 12 megapixels: bereid je maar vast voor op superscherpe foto's.

De Xperia X Compact is een perfect toestel als je geen fan bent van grote telefoons: het scherm heeft een diagonaal van 4.6 inch, dus je kunt 'm gewoon in je broekzak doen. De camera's van de X Compact zijn ook supergoed: de hoofdcamera is 23 megapixels en de frontcamera 13 megapixels! Verder heeft dit mobieltje een intern geheugen van 32 GB, dat uit te breiden is met een SD-kaartje.

HTC

Ook HTC is weer op de proppen gekomen met een mooi toestel: de HTC One A9s. Toffe feature is dat het hele scherm een vingerafdrukscanner is: geen gepriegel meer met kleine knopjes waar je je vinger precies op moet leggen! Vinden we leuk. Het interne geheugen is 32 GB en uitbreidbaar. Het display is 5 inch groot en heeft een HD-resolutie. De camera's zijn 13 en 5 megapixels, en dus prima in staat om mooie kiekjes te schieten.

Belangstelling?

Interessant allemaal, hè? Hou voor alle ontwikkelingen rond deze toestellen onze website in de gaten, en dan vooral de toestelpagina's. Zo zie je wanneer we de telefoons precies gaan leveren. We houden je op de hoogte!

Meer nieuws over: