Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Super Mario Run binnenkort beschikbaar voor iOS en later voor Android

Super Mario Run binnenkort beschikbaar voor iOS en later voor Android
Donderdag 08 september 2016

Heb je je Gameboy Advance of je Playstation Portable jaren geleden achterin de kast gelegd maar zou je stiekem het liefst nog iedere dag Super Mario spelen? Niet getreurd! Binnenkort kun je weer hele dagen muntjes vangen, Goomba’s platspringen en werelden veroveren want Super Mario Run verschijnt in december voor iOS. 

Ook zal het spel voor Android verschijnen, maar het is nog de vraag of het besturingssysteem van Google enkele dagen later aan de beurt is of pas in 2017.

Super Mario

Spring naar de hoogste score

Shigeru Miyamoto van Nintento, de geestelijk vader van Mario, heeft samen met Apple tijdens het Apple-event op 7 september een nieuwe Mario-game aangekondigd. Super Mario Run is een 2D-platformer waarin Mario automatisch over het scherm rent. Je hoeft dus alleen op het scherm te tikken om Mario te laten springen. Het doel van het spel is hetzelfde als vroeger: vang zoveel mogelijk muntjes en spring zo hoog mogelijk in de vlaggenmast om een hoge score te behalen. Je kunt de game gratis downloaden voor de eerste paar levels om het spel te proberen. Daarna betaal je een eenmalige prijs voor de rest van het spel.

Andere Nintendo-games

In 2017 zullen er, naast Super Mario Run, nog twee andere games volgen: Fire Emblem en Animal Crossing. Nintento heeft besloten om Super Mario Run eerder uit te brengen, de andere twee games volgen waarschijnlijk aan het begin van 2017. Fire Emblem is een tactisch strategiespel en in Animal Crossing kun je een huisje inrichten met je eigen meubels en een virtueel dorp verkennen.

Nintendo heeft in de afgelopen dertig jaar miljoenen spelers wereldwijd veroverd en is daarmee één van de bekendste gameontwikkelaars ter wereld. Wij zijn benieuwd of Super Mario Run net zo’n rage gaat worden als Pokémon Go en Flappy Bird, maar het spel zal ongetwijfeld zeer succesvol worden!

Bron: Androidplanet en iCulture

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl