‹ Alle nieuwsberichten

Daar zijn ze eindelijk: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus!

Daar zijn ze eindelijk: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus!

Apple heeft eindelijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Heb je 't event gemist? Wij hebben keihard meegeschreven, zodat je hier alle info op een rijtje hebt!

Zoals elk jaar kijkt iedereen enorm uit naar de bekendmaking van de nieuwe iPhones – wij dus ook! De Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn het wachten waard geweest, want het zijn weer prachtige toestellen uit de hoge hoed van Apple!

Hoe ziet de iPhone 7 eruit?

iPhone 7

Echte schoonheid zit misschien van binnen, maar toch: het oog wil ook wat, ook bij telefoons. De nieuwe iPhones zien er weer uit om door een ringetje te halen. Het meest opvallend is de toevoeging van nieuwe kleuren: naast de welbekende Silver, Gold, Black en Rose Gold kun je nu een Jet Black iPhone krijgen! Naast de nieuwe kleuren hebben de iPhone 7 en 7 Plus eigenlijk zo'n beetje dezelfde look als de iPhone 6S en 6S Plus: de toestellen hebben weer displays van respectievelijk 4.7 en 5.5-inch en zijn verder ook even groot als hun voorgangers. De lijnen aan de achterkant van de telefoons zijn verplaatst naar de randen en daardoor minder opvallend dan eerst. Ten slotte hebben de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geen 3,5mm-aansluiting meer voor koptelefoons en oordopjes. Apple heeft in ruil daarvoor de nieuwe 'AirPods' aangekondigd. Doe je de AirPods in, dan maken ze direct verbinding met je iPhone en blijven ze verbonden met je toestel. Wanneer de AirPods volledig opgeladen zijn, kun je ze maar liefst 5 uur gebruiken. Opladen gaat super snel, een kwartiertje in de case en je kunt ze zo weer drie uur gebruiken.  Eind oktober zijn de AirPods verkrijgbaar. Mocht je toch gebruik willen maken van de oud vertrouwde oordoppen met snoer, niet getreurd. Apple levert de welbekende oordoppen en een verloopstukje naar 3,5-mm mee. 

De échte vernieuwingen

Een groot verschil met de 6S Plus is de dubbele camera aan de achterkant van de iPhone 7 Plus. Deze schiet foto's in 12 megapixels. Door de dual-camera zijn foto's in het donker van hogere kwaliteit, en zijn foto's sowieso veel scherper dan met een enkele camera. Door de twee lenzen kun je groothoekfoto's maken: hiermee leg je meer op één foto vast. De selfiecamera van de 7 Plus maakt foto's van 7 megapixels. De camera van de iPhone 7 is ook verbeterd: deze maakt nog steeds foto's van 12 megapixels, maar de sensor is flink verbeterd. De selfiecamera van de iPhone 7 schiet in 7 megapixels. Kom maar op met die prachtkiekjes! Het interne geheugen van de iPhones is ook flink opgeschroefd: je kunt nu kiezen uit 32 GB, 128 GB en 256 GB. De kans dat je je telefoongeheugen vol krijgt, is zo wel heel klein! Verder draaien de iPhone 7 en 7 Plus op de supersnelle A10-processor, wat betekent dat deze toestellen soepel werken – wat je er ook mee doet. Ook nieuw: deze iPhones zijn water- en stofbestendig! Met de IP67-certificering hoef je je geen zorgen meer te maken in een regenbui!

iOS 10

Nieuwe iPhone, nieuw besturingssysteem. iOS 10 bevat veel verbeteringen en toevoegingen. Zo zijn de notificaties vernieuwd, kun je handgeschreven berichten versturen, is Apple Foto's uitgebreider en licht het scherm op als je je iPhone oppakt. Ook is de Berichten-app op de schop gegaan en kun je daar nu veel meer mee dan alleen sms'en. Een kleine greep uit de veranderingen: je kunt de tekstgrootte aanpassen, woorden omzetten naar emoji, en animaties versturen. iOS 10 is vanaf 13 september te downloaden. 

Wil je graag de allernieuwste iPhone 7 of iPhone 7 Plus? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het goede adres. Pre-order de iphone 7 nu met een Vodafone Red Super abonnement en ontvang 3 maanden onbeperkt data! Gewoon part of the deal. De eerste toestellen zullen op 16 september worden uitgeleverd.

Meer nieuws over: