‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Nieuwe LG V20 eerste smartphone met Android 7.0 Nougat

Gerucht: Nieuwe LG V20 eerste smartphone met Android 7.0 Nougat

Op dinsdag 6 september wordt de nieuwe LG V20 onthuld op de IFA in Berlijn. Het zal dan duidelijk worden wat de Koreaanse firma voor ons in petto heeft en wat we mogen verwachten van dit nieuwe toestel van LG. 

Er gaan geruchten rond over een modulaire behuizing met verwisselbare accu, maar vermoedelijk verschilt deze van de LG G5.

Teasers

De afgelopen weken zijn er door LG al enkele teasers verspreid. Zo zou de nieuwe LG V20 het eerste toestel zijn dat standaard wordt geleverd met Android 7.0 Nougat. Verder ziet het ernaar uit dat de V20 beschikt over een vingerafdrukscanner, high-res-audio en twee camera’s aan de achterkant. Ook kunnen we een tweede schermpje boven het display verwachten. Dit kleine scherm toont onder andere notificaties en is al aanwezig op de voorganger van de V20, de V10.

Modulaire behuizing

Dat de LG V20 een modulaire behuizing krijgt, lijkt een logische stap. De LG G5 beschikt al over een uitschuifbare accu, maar het ontwerp van de V20 lijkt te verschillen van dit toestel. Bij de G5 kun je de accu aan de onderkant uitschuiven om zo een nieuwe accu te plaatsen en eventueel accessoires toe te voegen. Er gaan geruchten dat het bij de V20 mogelijk is om de helft van de achterkant los te halen, zodat je het toestel van binnen helemaal naar jouw smaak en voorkeur kunt aanpassen!

Krachtige opvolger

Op 6 september komt er een einde aan de geruchtenmolen en weten we over welke indrukwekkende specificaties de LG V20 beschikt. Het lijkt er in ieder geval op dat de V20 een waardige opvolger van de V10 wordt en zal beschikken over krachtige hardware en handige features.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de V20 en wie weet heb jij het toestel binnenkort als eerste in huis!

Bron: Androidworld, GSMinfo

Meer nieuws over: