Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis Bellen en SMSen

Maandag 16 februari 2009, 09:32:25

Vodafone sluit overeenkomst met Blyk

Gratis bellen en smsen, dat willen we allemaal wel! Dankzij een overeenkomst die Vodafone met Blyk gesloten heeft, wordt dit op korte termijn werkelijkheid. Voor niets gaat de zon op, dus ook hier wordt een wederdienst verwacht: de gebruiker ontvangt dagelijks smsjes met reclameberichten op zijn mobiele telefoon.

Populair in Finland en Engeland

Blyk is een Fins bedrijf, dat in eigen land al sinds 2006 flink aan de weg timmert. Ook in Engeland is Blyk al in 2007 van start gegaan, daar krijgt men een gratis tegoed van 15 Pond, wat goed is voor zo'n 217 gratis smsjes en 43 gratis belminuten. Om lid te worden moet men in Engeland tussen de 16 en 24 jaar oud zijn, en beschikken over een toestel dat MMS ondersteund. Na aanmelding ontvangt men een eigen SIM-kaart van Blyk, die het mogelijk maakt om maandelijks voor 15 Pond te bellen en SMSen. De gebruiker die meer wil, zal op de site van Blyk extra tegoed moeten kopen.

 

Glasvegas en The Kooks

De reclameberichten die de gebruiker ontvangt, worden door Blyk afgestemd op de ontvanger. Op de website van Blyk kan de gebruiker zijn interesses aangeven, waar bij het samenstellen van de reclameboodschappen rekening mee wordt gehouden. Tot nu toe kan men in Engeland alleen lid worden van Blyk door uitgenodigd worden door een bestaande gebruiker. Daarnaast is het mogelijk om een uitnodiging te krijgen van geselecteerde muziek-partners zoals Glasvegas en The Kooks en er worden af en toe uitnodigingen online uitgegeven.

 

Oorspronkelijk zou Blyk vanaf eind 2008 zijn diensten aan gaan bieden, maar zoals we nu weten is die deadline niet gehaald. Men hoopt nu eind maart van dit jaar te starten met gratis bellen en smsen in Nederland.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl