‹ Alle nieuwsberichten

Huawei kondigt de Huawei Nova aan

Huawei kondigt de Huawei Nova aan

Aan de vooravond van IFA presenteert Huawei nu al een toestel uit de nieuwe Nova-serie. Hier vind je alle informatie over de Huawei Nova!

Het is niet zomaar een toestel dat Huawei net gepresenteerd heeft. De telefoon heeft zeer goede specificaties, met een clean ontwerp, goede camera’s en zeer lange accuduur. Het toestel is er in de kleuren Mystic Silver, Titanium Grey en Prestige Gold.

Huawei Nova

Aan de nieuwste Huawei-telefoon valt meteen het uiterlijk op. De randen rond het beeldscherm zijn namelijk flinterdun. Deze bezels zijn maar 1,8mm, waardoor het beeldscherm van 5.0 inch bijna de gehele voorkant van het toestel inneemt. Dat zorgt voor een zeer strak en clean ontwerp. Verder heeft Huawei gefocust op de batterijduur. De Nova heeft een 3020mAh batterij, waarmee je tot maar liefst 48 uur met je batterij doet, bij gemiddeld gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn om snel met een lege accu te zitten!

De Huawei Nova heeft een Full-HD-beeldscherm van 5.0 inch. De camera aan de achterkant van het toestel heeft 12 megapixels en selfies maak je met de 8-megapixelfrontcamera. Ook je selfies zijn dus van zeer hoogwaardige kwaliteit! Bovendien is het toestel voorzien van screenflash, waardoor je ook bij weinig licht scherpe selfies maakt. Je filmt op zeer hoge 4k-kwaliteit. Al deze data sla je op in het 32 GB opslaggeheugen en het werkgeheugen van 3 GB maakt dit tot een snelle telefoon. Met de vingerafdrukscanner heb je het toestel binnen een oogwenk ontgrendeld. Deze scanner heeft een level 4 waardering, wat betekent dat je toestel extra goed beveiligd is en de scanner écht alleen jouw vingers herkent.

De Huawei Nova en zijn binnenkort verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. Houd hiervoor, en voor alle informatie over de toestellen die tijdens het IFA worden gepresenteerd, onze website in de gaten!

Meer nieuws over: