‹ Alle nieuwsberichten

Aankondiging Sony Xperia XZ en Sony Xperia X Compact: de belangrijkste features op een rijtje!

Aankondiging Sony Xperia XZ en Sony Xperia X Compact: de belangrijkste features op een rijtje!

Sony heeft zojuist, aan de vooravond van het IFA in Berlijn twee nieuwe toptoestellen aangekondigd: de Sony Xperia XZ en de Sony Xperia X Compact! Deze smartphones zijn Sony's nieuwste aanvulling op hun selectie aan high-end toestellen. De X Compact heeft een 4,6 inch HD scherm en is daarmee iets kleiner dan de Xperia XZ. 

Beide telefoons beschikken over fantastische camera’s, krachtige hardware en persoonlijke optimalisaties.  De Xperia XZ en de Xperia X Compact sluiten daarom perfect aan op je dagelijkse bezigheden. We zetten een aantal van de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje!

Camera

Sony Xperia

Het eerste kenmerk van zowel de Sony Xperia XZ als de Sony Xperia X Compact is zeker niet de minste: de camera. Deze premium smartphones beschikken namelijk over een fantastische hoofdcamera, die foto’s maakt in topkwaliteit dankzij de 23 megapixels. Bovendien heeft de camera drie sensoren, die samenwerken om kleur, afstand en snelheid altijd perfect op elkaar af te stemmen. De camera-app open je zowel op de XZ als de X Compact via Quicklaunch binnen een halve seconde, met een simpele druk op de knop. Zo ben je nooit meer te laat om de mooiste momenten vast te leggen. Voor al je selfies beschikt de Xperia XZ over een 13-megapixel frontcamera en de Xperia X Compact over een 5-megapixel frontcamera. Zo zet je ook jezelf tot in het kleinste detail haarscherp op de foto. 

Hardware

Op het gebied van hardware zijn de Sony Xperia XZ en de Sony Xperia X Compact werkelijk toptoestellen. Zo is de Xperia XZ voorzien van een razendsnelle Snapdragon 820-processor en 3 GB werkgeheugen. Hiermee draaien zelfs de zwaarste apps en games met geen enkel probleem op je telefoon en verloopt multitasking tussen verschillende applicaties zeer soepel. De Sony Xperia X Compact beschikt over een Snapdragon 650-processor, maar dankzij Smart Cleaner worden ongebruikte apps gedeactiveerd en caches geleegd, waardoor de snelheid en prestaties gewaarborgd worden, ook over een langere periode. Om ervoor te zorgen dat je toestel niet vroegtijdig uitvalt, zijn de Xperia X Compact en de Xperia XZ uitgerust met batterijen met een capaciteit van respectievelijk 2700 mAh en 2900 mAh. Beide accu’s passen zich aan naar jouw gebruiksgewoonten, waardoor je batterij ook op de lange termijn in de beste staat blijft! 

Multimedia

Wat betreft multimedia en entertainment zit je bij zowel de Sony Xperia X Compact als de Sony Xperia XZ ook helemaal goed. Zo beluister je muziek met fantastische geluidskwaliteit via de high-resolution stereo speakers. De digitale ruisonderdrukking van de Sony Xperia XZ zorgt er bovendien voor dat ongewenst omgevingsgeluid gereduceerd wordt tijdens het beluisteren van je favoriete nummers. Het 5.2-inchdisplay van de Sony Xperia XZ beschikt bovendien over een aantal speciale technologieën. De Triluminos technologie geeft een breder kleurenpalet weer, waardoor je multimedia veel levendiger wordt getoond. De X-Reality Engine verhoogt daarnaast ook nog eens de kwaliteit van het beeld door ruis te minimaliseren en te zorgen voor dynamisch contrast.

De Sony Xperia XZ en de Sony Xperia X Compact zijn wat ons betreft een echte toptoestellen! Wil jij ze ook graag hebben? Houd Belsimpel.nl in de gaten en wie weet ben jij straks de eerste met de Sony Xperia XZ of de Sony Xperia X Compact in huis!

Meer nieuws over: