‹ Alle nieuwsberichten

De Lenovo K5, een betaalbaar toptoestel

De Lenovo K5, een betaalbaar toptoestel

Krachtig, snel maar toch betaalbaar. Dat is de nieuwste smartphone van Lenovo, de K5! De K5 is de eerste in de reeks goedkopere en duurdere modellen van Lenovo die op de Nederlandse markt zullen verschijnen. Een toptoestel met goede specificaties, maar wel tegen een betaalbare prijs!

Veelbelovende nieuwkomer

Lenovo bracht al eerder laptops en tablets uit in ons land, maar nog nooit eerder een smartphone. Dit nieuwe toestel is nog maar het begin, want na de overname van Motorola is Lenovo binnenkort niet meer weg te denken uit de smartphonemarkt. Dit toestel belooft veel goeds, want de compacte en daarmee handzame K5 is zeer prettig in gebruik en beschikt over een verwisselbare 2750mAh-accu.

De Lenovo K5 heeft een behoorlijk krachtige processor voor een relatieve budgettelefoon. De K5 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon processor met acht kernen en een kloksnelheid van 1,5 GHz. In de praktijk merk je dit aan de snelheid waarmee je door de interface raast. Ook is het geen probleem om meerdere apps tegelijk te gebruiken, doordat de telefoon beschikt over 2 GB aan werkgeheugen. Daarnaast kun je door het uitbreidbare opslaggeheugen zoveel foto’s en video’s opslaan als je wil!

Multimedia

Lenovo maakt er geen geheim van dat de geluidskwaliteit van het toestel zeer goed is want op de achterkant van het toestel prijkt het logo van Dolby. Het geluid dat uit de speakers van de K5 komt is zeer warm en zuiver en een genot om naar te luisteren. Pas met de toepassing ‘Dolby Atmos’ verschillende equalizers toe op de muziek voor de ultieme beleving!

De speakers van de Lenovo K5 zijn uitstekend. Mocht je toch liever met fotograferen bezig zijn in plaats van met muziek luisteren, dan kun je met de 5-megapixelcamera aan de voorkant de leukste selfies maken. De camera heeft 13 megapixels en dat maakt dit prettige toestel helemaal af!

Winactie

Ben je overtuigd en benieuwd naar overige specificaties van de Lenovo K5 en wil je dit toptoestel in huis hebben? Doe dan mee aan onze winactie! In samenwerking met Lenovo mogen wij de Lenovo K5 weggeven en jij mag zelfs de kleur van het toestel kiezen. Wat moet je doen?

  1. Ga naar onze Facebookpagina;
  2. Tag een vriend/vriendin met wie je samen naar de vetste beats uit de Dolby Atmos speaker gaat luisteren als je de Lenovo K5 wint. Vertel ons waarom juist met deze persoon;
  3. Like onze Facebookpagina en het Facebookbericht;
  4. Maak kans op een Lenovo K5!

De winnaar wordt op 6 september bekend gemaakt. Update: Lenovo geeft niet één Lenovo K5 weg, maar twee! Door de vele reacties en leuke berichten heeft de smartphonefabrikant besloten om ook de persoon die getagd is in een bericht te voorzien van een mooie Lenovo K5. 

Kijk hier voor de voorwaarden van deze winactie. 

Bron: Lenovo, Tweakers, DroidApp

Meer nieuws over: