Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Bouw je eigen telefoon

Modu komt met uitbreidbaar mobieltje

Bij Modu begint men met een basistoestel van slechts 43 gram, dat voorzien is van een klein kleurenscherm en een gelimiteerd toetsenbord. Dit basistoestel kan direct zo gebruikt worden, maar de echte kracht zit hem in de verwisselbare modules.

"One Size fits all"

Het motto van Modu is "One Size fits all", waarmee bedoeld wordt dat alle gebruikers hetzelfde basistoestel kunnen nemen. Door het basistoestel te plaatsen in een uitbreidingsmodule, krijgt het mobieltje een ander uiterlijk en andere functionaliteiten. Het toestel kan bijvoorbeeld veranderd worden in een mobiele spelconsole, een muziekspeler of een navigatiesysteem. De modules luisteren naar trendy namen zoals "Street-Art", "Night", "Express" en "Classic".


De verwachting is dat het toestel $280 gaat kosten met twee extra modules, wat zou betekenen dat het toestel bij een 2-jarig abonnement gratis kan zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.