Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Bouw je eigen telefoon

Vrijdag 13 februari 2009, 14.31 uur

Modu komt met uitbreidbaar mobieltje

Bij Modu begint men met een basistoestel van slechts 43 gram, dat voorzien is van een klein kleurenscherm en een gelimiteerd toetsenbord. Dit basistoestel kan direct zo gebruikt worden, maar de echte kracht zit hem in de verwisselbare modules.

"One Size fits all"

Het motto van Modu is "One Size fits all", waarmee bedoeld wordt dat alle gebruikers hetzelfde basistoestel kunnen nemen. Door het basistoestel te plaatsen in een uitbreidingsmodule, krijgt het mobieltje een ander uiterlijk en andere functionaliteiten. Het toestel kan bijvoorbeeld veranderd worden in een mobiele spelconsole, een muziekspeler of een navigatiesysteem. De modules luisteren naar trendy namen zoals "Street-Art", "Night", "Express" en "Classic".


De verwachting is dat het toestel $280 gaat kosten met twee extra modules, wat zou betekenen dat het toestel bij een 2-jarig abonnement gratis kan zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Nokia 5 Black

Nokia 5 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.