‹ Alle nieuwsberichten

Huawei pakt weer grote prijs

Huawei pakt weer grote prijs

Huawei heeft voor het vierde jaar op rij een EISA Award gewonnen! Ze sleepten de toonaangevende prijs binnen voor de Huawei P9. Het toestel werd als beste gekozen in de categorie European Consumer Smartphone voor de periode 2016-2017. 

Huawei P9

De EISA is een uniek gezelschap, dat bestaat uit bijna 50 vakbladen uit 22 verschillende landen. Het gezelschap reikt al 34 jaar awards uit in verschillende categorieën. Zo worden onder andere prijzen uitgereikt in de categorieën Fotografie, Hi-Fi en Mobile Devices, de categorie waar de Huawei P9 nu een felbegeerde prijs heeft gepakt. De jury van verschillende vakbladen noemt de smartphone “zowel praktisch als stijlvol” en roemt het toestel ook omdat het verkrijgbaar is in “een indrukwekkend aantal uitvoeringen in een breed spectrum aan materialen”.

Huawei viel eerder dit jaar ook al in de prijzen. Het bedrijf mocht aan het begin van 2016 meerdere awards in ontvangst nemen voor de Nexus 6P. De smartphone won de TechAward van Nu.nl en de Kieskeurig prijs in de categorie beste smartphone.

De P-serie van Huawei wint voor het vierde jaar op rij een EISA award voor beste toestel in de categorie European Consumer Smartphone. In 2013 ontving de Huawei P6 de eerste prijs, gevolgd door de P7 in 2014. Vorig jaar was het de beurt aan de Huawei P8 om de award in ontvangst te nemen en dit jaar staat de P9 dus op het hoogste podium. Vier op een rij voor Huawei – een ongelofelijke prestatie!

Ook zo onder de indruk van de prijzenkast van Huawei? Kijk op Belsimpel.nl voor de beste deals met deze veelgeprezen smartphones!

Bron: EISA

Meer nieuws over: