‹ Alle nieuwsberichten

Groot, groter, grootst: Honor kondigt mega-Phablet aan!

Groot, groter, grootst: Honor kondigt mega-Phablet aan!

Phablets worden steeds populairder en ook Huawei speelt hierop in. Zij kondigden de Honor Note 8 aan: een gigantisch toestel met een schermgrootte van maar liefst 6.6 inch!

Kun je niet kiezen tussen een telefoon of een tablet? Hoeft ook niet! Honor, het dochtermerk van Huawei, heeft namelijk een reuzen-phablet aangekondigd: De Honor Mate 8. Het 6.6-inchdisplay met quad-HD-resolutie is perfect om bijvoorbeeld onderweg je favoriete films of series te kijken. Met het grote scherm van de Honor Note 8 kunnen ook nieuwsgierige medepassagiers gewoon meegenieten van jouw Game of Thrones-aflevering.

Naast dit mega-scherm zitten er ook onder de motorkap van de Honor Note 8 enkele interessante staaltjes techniek. Zo beschikt het toestel over Huawei’s eigen Kirin 955-chipset. Deze processor wordt ondersteund door 4 GB werkgeheugen. Hiermee is de Note 8 bijvoorbeeld ook erg geschikt om je urenlang te vermaken met allerlei games. Wel zo handig: de Note 8 heeft ook een erg grote batterij. Zo blijf je de hele dag door gamen, series kijken of fotograferen – zonder dat je ’s avonds bij thuiskomst direct naar je lader hoeft te rennen! Mocht je batterij toch leeg raken, dan laad je deze ten slotte in een handomdraai weer op met de handige USB C-poort.

De Honor Note 8 komt in eerste instantie alleen uit in China. Zo test Huawei wel vaker de wateren, voor ze hun toestellen internationaal beschikbaar maken. Of en wanneer de Note 8 dus ook in Nederland uitkomt valt nog te zien. Tot die tijd kun je bij ons altijd nog eens kijken naar andere phablets, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 7.

Meer nieuws over: