‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy S7 Edge meest verkochte Android-smartphone wereldwijd!

Samsung Galaxy S7 Edge meest verkochte Android-smartphone wereldwijd!

De concurrentie onder Android-toestellen is moordend, en daardoor is het lastig om de beste te zijn. Toch is het Samsung gelukt! De S7 Edge, het huidige toptoestel van Samsung, is het afgelopen halfjaar wereldwijd 13,3 miljoen keer over de toonbank gegaan.

Even voor het idee: dat is 13.300.000 keer. Geen slechte prestatie! Naast dat Samsung de eerste plaats inneemt, zijn de nummers twee en drie ook Samsung-toestellen. De nummer twee is de Samsung Galaxy J2, een budgettoestel dat (nog) niet verkrijgbaar is in Nederland, maar wel veel verkocht wordt in bijvoorbeeld India. Op de derde plaats staat de 'gewone' Samsung Galaxy S7. Een complete podiumbezetting voor Samsung dus. We zijn heel benieuwd of Samsung dit de rest van het jaar volhoudt!

Samsung Galaxy S7 Edge

Ook bij Belsimpel is de Galaxy S7 Edge een populair toestel. Samsungs paradepaardje is een juweeltje in smartphone-vorm. Met de Edge-randen en de beschikbare kleuren heeft de telefoon een super-de-luxe uitstraling. Verder heeft het toestel een enorm goede camera, waarmee je ook met weinig licht mooie foto's maakt en kun je in 4K-kwaliteit video's opnemen.

Wil jij een van de gelukkige eigenaren van dit toestel zijn? Kijk dan hier voor onze allerbeste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge!

Bronnen: Strategy Analytics en NU.nl