‹ Alle nieuwsberichten

Nog één nachtje slapen voor de Note 7!

Nog één nachtje slapen voor de Note 7!

De Samsung Galaxy Note 7 is een smartphone waar bijna iedereen naar uitkijkt – wij dus ook! Morgen wordt-ie officieel aangekondigd door Samsung. Even heel kort: wat verwachten we nou ongeveer? 

Nou, in ieder geval weer een enorm goed toestel. De vorige Note is helaas niet uitgekomen in Nederland, maar de Note 7 krijgen we zeker weten in de schappen! We verwachten dat we 'm half augustus binnen hebben op Belsimpel.nl.

Samsung Note 7

We houden je op de hoogte!

Wij zijn razend nieuwsgierig naar de precieze specificaties en functies van de Note 7: daarom zitten we morgen om 5 uur tijdens het event klaar om een liveblog te tikken! Wij op de hoogte, jij op de hoogte – iedereen blij! Onze liveblog over de Note 7 kun je morgen tijdens het event hier volgen en via Twitter.

Wat kan de Note 7 allemaal?

De Samsung Galaxy Note 7 komt weer met een indrukwekkende set specificaties. Uiteraard is het weer een groot toestel: het scherm schijnt 5.7 inch groot te zijn met een Quad-HD-resolutie. Het moge duidelijk zijn dat alles er mooi en scherp uitziet op het display van de Note 7. Dit wordt niet zomaar een mooi scherm: de geruchten wijzen op een Edge-scherm voor de nieuwe Samsung-phablet, vergelijkbaar met het display van de Samsung Galaxy S7 Edge. Verder zit er natuurlijk een S-pen bij de Note 7. De S-pen is de stylus die standaard bij de Note-toestellen zit. Verder heeft het toestel waarschijnlijk een hoofdcamera van 12 megapixels en een selfiecamera van 5 megapixels. Het lijkt erop dat ze beide voorzien worden van een flitser. Ook altijd fijn: de Note 7 is waarschijnlijk water- en stofdicht! Perfect voor het Nederlandse 'zomerweer' waar we het de afgelopen tijd mee moeten doen.

Bronnen: Tweakers en All About Phones.