‹ Alle nieuwsberichten

Nog één nachtje slapen voor de Note 7!

Nog één nachtje slapen voor de Note 7!

De Samsung Galaxy Note 7 is een smartphone waar bijna iedereen naar uitkijkt – wij dus ook! Morgen wordt-ie officieel aangekondigd door Samsung. Even heel kort: wat verwachten we nou ongeveer? 

Nou, in ieder geval weer een enorm goed toestel. De vorige Note is helaas niet uitgekomen in Nederland, maar de Note 7 krijgen we zeker weten in de schappen! We verwachten dat we 'm half augustus binnen hebben op Belsimpel.nl.

Samsung Note 7

We houden je op de hoogte!

Wij zijn razend nieuwsgierig naar de precieze specificaties en functies van de Note 7: daarom zitten we morgen om 5 uur tijdens het event klaar om een liveblog te tikken! Wij op de hoogte, jij op de hoogte – iedereen blij! Onze liveblog over de Note 7 kun je morgen tijdens het event hier volgen en via Twitter.

Wat kan de Note 7 allemaal?

De Samsung Galaxy Note 7 komt weer met een indrukwekkende set specificaties. Uiteraard is het weer een groot toestel: het scherm schijnt 5.7 inch groot te zijn met een Quad-HD-resolutie. Het moge duidelijk zijn dat alles er mooi en scherp uitziet op het display van de Note 7. Dit wordt niet zomaar een mooi scherm: de geruchten wijzen op een Edge-scherm voor de nieuwe Samsung-phablet, vergelijkbaar met het display van de Samsung Galaxy S7 Edge. Verder zit er natuurlijk een S-pen bij de Note 7. De S-pen is de stylus die standaard bij de Note-toestellen zit. Verder heeft het toestel waarschijnlijk een hoofdcamera van 12 megapixels en een selfiecamera van 5 megapixels. Het lijkt erop dat ze beide voorzien worden van een flitser. Ook altijd fijn: de Note 7 is waarschijnlijk water- en stofdicht! Perfect voor het Nederlandse 'zomerweer' waar we het de afgelopen tijd mee moeten doen.

Bronnen: Tweakers en All About Phones.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.