‹ Alle nieuwsberichten

Zomersnaps: een kiekje in je zomer

Zomersnaps: een kiekje in je zomer

Barbecueën met je vrienden, festivals bezoeken, met je collega’s een biertje op het terras drinken of wandelen in de bergen. Wat je ook gaat doen: het wordt een zomer om nooit te vergeten. De blog Zomersnaps helpt je de mooiste momenten vast te leggen, zodat je altijd een kiekje in de zomer van 2016 hebt. En wil je de zomer echt onvergetelijk maken? Stuur dan je mooiste foto in en wie weet win je onze grote fotoprijs!

In Zomersnaps laten we je deze zomer simpele stappen en trucjes zien om het maximale uit de camera op je telefoon te halen. Elke week behandelen we een ander thema rondom smartphonefotografie, waardoor je supersnel leert om schitterende kiekjes van al je zomeravonturen te maken!

Camera’s op smartphones worden steeds beter. De foto’s komen zelfs steeds dichter in de buurt van foto’s gemaakt met een professionele camera. En dat komt goed uit, want zeg nou zelf: die telefoon heb je altijd bij je. Toch maken de meeste mensen nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden van hun smartphonecamera. Dat is jammer, want met een paar handige tips of makkelijke trucs verbeteren je foto’s en filmpjes aanzienlijk.

Onze expert

Benieuwd naar wat je allemaal met een smartphonecamera kunt? Bekijk dan eens de Instagram van Eelco Roos. Daar plaatst hij de meest prachtige foto’s, gemaakt met zijn smartphone. Eelco is zelfs zo goed, dat hij zijn brood verdient met zijn fotografie. Omdat hij alles weet van bijvoorbeeld instellingen, belichting, kadrering en nabewerkingsapps, hebben we hem gevraagd mee te werken aan onze serie. Tips en adviezen van deze expert op het gebied van smartphonefotografie verwerken we in onze reeks.

Als je de foto’s van Eelco bekijkt, zie je dat er veel meer mogelijk is met een smartphonecamera dan je denkt. Zo zijn er legio mogelijkheden om je camera zo in te stellen dat de foto helemaal aan je wensen voldoet. Ben je het dus ook zat dat je strandfoto’s overbelicht zijn door de felle zon? Of ben je toe aan tips over filters- en bewerkingsapplicaties? Kortom: wil jij weten hoe je meer uit je smartphonecamera haalt? In een aantal afleveringen legt Belsimpel.nl samen met Eelco Roos uit hoe je het maximale uit je smartphonecamera haalt.

Fotoprijs!

Daarnaast zijn wij ook heel erg benieuwd wat jij met je smartphonecamera kunt! We ontvangen dan ook graag die ene goed gelukte foto die je met een van onze tips hebt gemaakt. Stuur hem naar ons op en misschien is jouw foto daarna te bewonderen op onze site.

Om je nog een zetje in de rug te geven, hebben wij een enorme prijs klaarliggen. Wat dit precies is, houden we nog even geheim; maar dat het de moeite waard is garanderen we! Hoe je hier kans op maakt? Stuur je mooiste foto in het thema van de week op naar zomersnaps@belsimpel.nl. Leg daarbij uit wat je hebt gefotografeerd, met welk toestel en welke instellingen belangrijk waren voor deze foto.

Elke week kiest Eelco uit alle inzendingen de drie mooiste foto’s, die we vervolgens op onze Facebook plaatsen. De foto die na een week de meeste likes heeft, is weekwinnaar. Aan het eind van de zomer kiest Eelco uit alle weekwinnaars de aller-allermooiste foto. De maker wint die grandioze prijs!

 

Meer nieuws over: