‹ Alle nieuwsberichten

Nooit meer onverwacht hoge kosten met hollandsnieuwe

Nooit meer onverwacht hoge kosten met hollandsnieuwe

Ga jij ook wel eens over je bundel? Te lang gebeld met je beste vriendin of te veel gestreamd zonder wifi? Het blijft vervelend, want dit zorgt weer voor extra kosten bovenop de maandelijkse lasten van je abonnement. Bij hollandsnieuwe kom je nu nooit meer voor onverwacht hoge kosten te staan!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: nooit meer voor onvoorziene kosten op de maandfactuur van je abonnement komen te staan. hollandsnieuwe maakt het mogelijk. De provider stuurt je namelijk een berichtje zodra je bijna door je tegoed heen bent. Zo weet je op tijd dat je even wat gas terug moet nemen met het verbruik van je bundel en ben je nog vroeg genoeg om wat tegoed bij te kopen. Als je geen extra tegoed koopt en de limiet is bereikt, dan kun je niet zonder dat je het door hebt (en tegen hoge buiten bundel-kosten) verder. Omhoog, en overigens ook omlaag, aanpassen van je bundel is daarnaast kosteloos en eenvoudig. Je doet dit op elk gewenst moment met een simpel sms’je of door in te loggen op je persoonlijke pagina of de app. Het tegoed blijft de hele maand geldig. Opgewaardeerd tegoed is zelfs zes maanden lang geldig! 

Daarnaast bepaal je helemaal zelf hoe je je bundel gebruikt – bij hollandsnieuwe is 1 MB gewoon gelijk aan 1 sms’je of 1 minuut bellen. Ben je iemand die oneindig lang kan bellen met vrienden of je oma? Dan kun je je volledige tegoed gebruiken aan belminuten. Ben je iemand die altijd online wil zijn op social media? Gebruik je hele bundel dan gerust om te internetten. En bel je de ene maand nou meer dan de andere, dat maakt dus helemaal niet uit! Met een abonnement van hollandsnieuwe heb je totale vrijheid in je mobiele gebruik. 

Bekijk de beste hollandsnieuwe aanbiedingen van Belsimpel hier!