Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Eerste teaser voor de Note 7!

Eerste teaser voor de Note 7!

We zitten al maandenlang bovenop de geruchten, maar nu hebben we eindelijk een stukje zekerheid! De eerste officiële teaser voor de Galaxy Note 7 hint onder meer naar een waterproof toestel met topcamera’s en geweldige functies!

Nadat we de Note 5 jammerlijk aan Europa voorbij zagen gaan, is de Samsung Galaxy Note 7 nu wel op komst. De eerste teaservideo van Samsung is inmiddels op meerdere YouTube-kanalen opgedoken.

De video is maar 31 seconden lang, maar Samsung weet een hoop hints en raadsels in die korte tijdsspanne te proppen. Voorlopig is de teaser alleen in het Koreaans beschikbaar, maar met een scherpe blik en Koreaanse vrienden kom je een heel eind. Zo toont Samsung keihard te gaan concurreren met al bestaande telefoons.

Eén van de teksten vraagt je bijvoorbeeld hoe moeilijk je wachtwoorden moeten zijn. Een vingerafdrukscanner, zoals we kennen van de Galaxy S7, is natuurlijk veel handiger. Of misschien krijgt de Galaxy Note 7 zelfs een irisscanner? Dat laat Samsung nog even een mysterie.

Een andere vraag die Samsung stelt, is of je direct in de problemen zit als je telefoon in het water valt. Hiermee hint het Koreaanse bedrijf naar een waterproof phablet. Superhandig natuurlijk, met de zomerse stortbuien die we in Nederland allemaal gewend zijn.

Daarnaast zien we ook hints naar de topcamera’s die we inmiddels kennen van de Galaxy S7. Selfies maken met een lamp naast je gezicht is immers niet te doen, dus Samsung heeft haar camerasensoren nog verder verbeterd. Zo ben je niet meer afhankelijk van omgevingslicht, maar zorgt de sensor er zelf voor dat je altijd zonnig op de foto staat!

Ten slotte krijgen we nog een stukje bevestiging over de naam van de Note 7. Logischerwijs zou je gewoon doortellen na vijf, toch? Niet als het aan Samsung ligt! Op subtiele wijze laten ze zo nogmaals doorschemeren dat het echt gaat om de Note 7 en niet om de Note 6.

Voor meer nieuwtjes, geruchten en informatie over de Galaxy Note 7, ga je uiteraard naar onze speciale pagina. Hier lees je als eerste wanneer deze phantastische phablet beschikbaar is!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Nokia 7 Plus Dual Sim White

Nokia 7 Plus Dual Sim White

 
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
Sony Xperia XZ2 Silver

Sony Xperia XZ2 Silver

 
Xiaomi Pocophone F1 64GB Black

Xiaomi Pocophone F1 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.