‹ Alle nieuwsberichten

Powerbank cadeau bij de nieuwe BlackBerry DTEK50

Powerbank cadeau bij de nieuwe BlackBerry DTEK50

BlackBerry heeft gisteren officieel de naam bekendgemaakt van hun langverwachte nieuwe Android-telefoon, de Blackberry DTEK50. Hij stond in de geruchtenmolen al bekend onder de namen Hamburg en Neon. Als je dit toestel nu pre-ordert, krijg je een powerbank t.w.v. €59,99 cadeau! Update: deze actie is inmiddels afgelopen.

Met de Blackberry DTEK50 slaat BlackBerry een nieuwe weg in. Waar het in 2015 al vriend en vijand verraste met de BlackBerry Priv, de eerste BlackBerry telefoon met Android, schaft het wederom een unieke feature af: het fysieke toetsenbord. BlackBerry leverde voorheen vooral telefoons met fysiek toetsenbord, dus deze DTEK50 zal voor veel BlackBerry-fans die graag touchscreen gebruiken erg welkom zijn. De BlackBerry DTEK50 beschikt namelijk over een 5.2-inchbeeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Met dit touchscreen bedien je vervolgens je telefoon, zoals je van veel andere toestellen ook gewend bent. Verder beschikt de DTEK50 over een Snapdragon 617-chipset, gecombineerd met 3 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Het toestel draait op BlackBerry ’s eigen versie van Android 6.0 Marshmallow. Foto’s maken doet de DTEK50 met een 13-megapixelcamera met dubbele flits achterop het toestel, en een 8-megapixelcamera aan de voorkant voor al je selfies. Dankzij de 2610 mAh-accu hoef je niet snel te vrezen voor een lege batterij. Met de BlackBerry DTEK50 mengt BlackBerry zich dus in de markt voor de mid-range-smartphones.

Veiligheid boven alles

BlackBerry-smartphones staan sinds jaar en dag bekend om hun uitstekende beveiligingsprotocollen en zijn daarom uitermate geschikt voor de zakelijke markt. BlackBerry zorgt ervoor dat alle data voorzien is van encryptie, zodat niemand behalve de eigenaar het kan lezen. Ook bij de DTEK50 is dit het geval; het toestel is zelfs vernoemd naar de beroemde beveiligings-app, DTEK by BlackBerry. Deze app maakt het beveiligen van je toestel extra simpel zodat je een handig overzicht hebt van de huidige veiligheidsstatus van je telefoon.

Powerbank t.w.v. €59,99 cadeau!

Ook Pokémon Go spelers kunnen hun geluk niet op met de BlackBerry DTEK50. Als je het toestel nu pre-ordert krijg je een powerbank t.w.v. €59,99 cadeau! Hiermee kun je je Pokémon-zoektocht verlengen zo lang je wilt. Bestel wel snel want op=op! Pre-order hem gauw via Belsimpel.nl.