‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Honor Note 8 groots dankzij 6.6-inchdisplay

Gerucht: Honor Note 8 groots dankzij 6.6-inchdisplay

De nieuwste phablet van Honor kun je gerust gigantisch noemen. Gelekte afbeeldingen van het toestel laten één van de grootste Android-smartphones ooit zien. De Honor Note 8 krijgt waarschijnlijk een beeldscherm van maar liefst 6.6 inch!

Een smartphone met zo’n groot display zagen we nog niet veel vaker. Beeldschermen van populaire phablets zoals de Huawei Nexus 6P en Samsung’s Galaxy Note 7 zijn tussen de 5.7 en 6.0 inch. De Honor Note 8 springt er dus echt uit. Wat ook zeker opvalt is de naam van dit toestel. Honor kiest met ‘Note 8’ een naam die erg doet denken aan de smartphone-reeks van concurrent Samsung.

De specificaties van de Honor Note 8 die de Chinese keuringsinstantie TENAA vrijgaf, zijn zeer goed. Het immense beeldscherm geeft een haarscherp beeld, dankzij de resolutie van 2560x1440 pixels. Dit vraagt natuurlijk erg veel van de batterij en ook daar heeft Honor aan gedacht. Het lijkt er namelijk op dat het toestel is uitgerust met een forse accu van 4400 mAh. Daarnaast beschikt de telefoon naar verwachting over een octacore-processor, die minder energie gebruikt bij het draaien van verschillende applicaties.

De camera van deze smartphone scoort ook goed. Het toestel is uitgerust met een 13-megapixelcamera aan de achterkant en met de 8-megapixelcamera voorop maak je de mooiste selfies. Je ontgrendelt de phablet met de vingerafdruksensor op de achterkant van het toestel. Daarnaast vinden we in de Note 8 naar verwachting een opslagruimte van 64 GB en een werkgeheugen van 4 GB. De smartphone draait op Android 6.0.

Het is nog niet bekend wanneer de Honor Note 8 precies in Nederland verkrijgbaar is Wij houden het voor je in de gaten, dus kijk op Belsimpel.nl voor het laatste nieuws over de Honor Note 8!

Bronnen: Androidplanet

Meer nieuws over: