‹ Alle nieuwsberichten

BlackBerry presenteert volgende week nieuw toestel

BlackBerry presenteert volgende week nieuw toestel

Benieuwd naar welke toestellen we de komende tijd van BlackBerry kunnen verwachten? BlackBerry heeft aangekondigd meer prijs te geven over de smartphones die de komende tijd op de markt zullen komen. 

Het zou hier gaan om toestellen met de namen Neon, Argon en Mercury. BlackBerry CEO, John Chen, zegt minstens één van deze drie telefoons volgende week te presenteren. Over de toekomstplannen van BlackBerry is de laatste tijd al veel gelekt. Zo is het in ieder geval duidelijk dat BlackBerry op dit moment aan drie Android-toestellen werkt. Intern worden deze toestellen Neon, Argon en Mercury genoemd. Het toestel waarvan we volgende week waarschijnlijk meer te zien zullen krijgen is de BlackBerry Neon. Dit toestel heeft een 5.2-inchbeeldscherm en een 13-megapixelcamera. De Neon krijgt waarschijnlijk een lagere adviesprijs dan de andere twee toestellen en zal het budgettoestel van deze serie zijn.

Over de andere toestellen is ook al het één en ander bekend. De BlackBerry Mercury zal net als de BlackBerry Priv, die vorig jaar verscheen, een fysiek toetsenbord krijgen. De Mercury is verder voorzien van een 4.5-inchbeeldscherm, een 18-megapixelcamera en een opslagruimte van 32 GB. De BlackBerry Argon lijkt het vlaggenschip van de serie te worden. Deze smartphone krijgt een beeldscherm van 5.5 inch en zal draaien op de krachtige Snapdragon 820 chipset.

De toestellen worden geproduceerd door fabrikant TCL, bekend van de Alcatel toestellen. De nieuwe BlackBerry modellen vertonen qua uiterlijk dan ook zeker een aantal gelijkenissen met die van Alcatel.

Naar welk toestel gaat jouw voorkeur uit? Wij kunnen bijna niet kiezen! Kijk vooral nog eens op Belsimpel.nl na de presentatie volgende week voor meer informatie!

Bronnen: Androidplanet, GSM Helpdesk en  All About Phones

Meer nieuws over: