‹ Alle nieuwsberichten

5630 XpressMusic: Betaalbare en functionele muziektelefoon

Nokia 5630 XpressMusic

In navolging van Samsung lijkt ook Nokia erg ongeduldig te zijn wat betreft de start van het Mobile World Congress, zoals vandaag met de introductie van de Nokia 5630 XpressMusic duidelijk werd. De 5630 maakt deel uit van dezelfde familie als de Nokia 5800 XpressMusic, maar is met een adviesprijs van 199 Euro wat bereikbaarder.

Say and Play

Bijzonder aan de 5630 XpressMusic is de "Say and Play" functie, waarmee een nummer automatisch wordt afgespeeld nadat de gebruiker de titel of artiest genoemd heeft. Deze nummers kunnen geplaatst worden op de meegeleverde 4 GB microSD-kaart en het resultaat kan beluisterd worden via de 3,5mm-hoofdtelefoon-aansluiting of Bluetooth stereo.


Door de goede prijs-kwaliteits-verhouding is het toestel zelfs een interessant alternatief voor het prepaid-segment. Dit is echter niet aan de functionaliteit te merken, want met HSDPA, een 3,2 megapixel camera met dual LED flitser en ondersteuning voor het N-Gage platform is dit Symbian S60 toestel zeer compleet uitgerust. De Nokia 5630 XpressMusic zal vanaf juni verkrijgbaar zijn.

Meer nieuws over: