‹ Alle nieuwsberichten

Cat S60 nu te bestellen bij Belsimpel!

Cat S60 nu te bestellen bij Belsimpel!

De Cat S60 is een uniek toestel dat is uitgerust met een warmtecamera. Daarnaast is dit ijzersterke toestel ’s werelds meest waterbestendige telefoon. Je kunt op vijf meter diepte de S60 gewoon blijven gebruiken en foto’s maken!

Cat S60 Caterpillar is een fabrikant die zich specialiseert in het produceren van nagenoeg onverwoestbare telefoons. De Cat-telefoons zijn bestand tegen extreme omstandigheden. Zo kunnen de toestellen tegen grote hitte en kou, overleven ze een val tot 1,80 meter hoogte en hebben de telefoons geen enkel probleem met water, stof of viezigheid. Daarnaast bedien je het beeldscherm van een Cat-telefoon ook met natte vingers of handschoenen.

Ook het nieuwste toestel, de Cat S60, is ijzersterk. Twee aspecten maken deze telefoon absoluut uniek. Het eerste aspect is de warmtecamera. Caterpillar claimt dat dit de eerste smartphone met zo’n camera is. Een warmtecamera geeft het verschil in warmte weer, waardoor donkere ruimtes makkelijk te verkennen zijn. Je vindt daarmee bijvoorbeeld ook elektrische storingen of gaten in de isolatie, of kijkt of machines werken hoe ze horen te werken.

Het tweede aspect dat de Cat S60 tot een uniek toestel maakt is de waterdichtheid. Aan de voorkant van het toestel zit een schakelaar, die onder andere de speaker afsluit. Nadat je de schakelaar omzet kun je het toestel 60 minuten lang gebruiken tot wel vijf meter onder water! Zelfs de camera blijft op deze diepte te gebruiken. Hierdoor is de Cat S60 het meest waterbestendige toestel van dit moment.

Naast deze speciale functies is de S60 voorzien van alle specificaties van een moderne smartphone. Het toestel heeft een 4.7-inchbeeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels. De processor met acht kernen zorgt er samen met het 3 GB werkgeheugen voor dat het toestel razendsnel is. De telefoon wordt voorzien van stroom door de krachtige 3800mAh-batterij en deze accu is in een oogwenk op te laden dankzij Quickcharge. Het toestel heeft zowel een gewone camera, als een selfiecamera en beschikt over 32 GB aan opslaggeheugen.

Ben je enthousiast over dit bijzondere toestel? De Cat S60 is nu te bestellen bij belsimpel.nl

Bronnen: CatPhones en Tweakers

 

Meer nieuws over: