‹ Alle nieuwsberichten

Is dit de nieuwe budgetsmartphone van Lenovo?

Is dit de nieuwe budgetsmartphone van Lenovo?

Volgens de laatste geruchten kunnen we de Moto E3 Power, Lenovo’s nieuwste budgetsmartphone, na de zomer verwachten. De Chinese smartphonefabrikant is druk bezig met een vernieuwde line-up van de Moto-toestellen. Waarschijnlijk wordt de Moto E3 Power de goedkoopste Moto smartphone van 2016. 

Het kost wat speurwerk, maar de E3 Power dook deze week op in de database van de WiFi alliance. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het keuren van de WiFi-functionaliteiten van smartphones. Na het toekennen van een WiFi-certificaat is een release van een smartphone vaak dichtbij.

De Moto E3 Power heeft qua design en specificaties veel weg van de Moto G uit 2015. Zo beschikt de E3 Power over een 5-inchdisplay met een resolutie van 1280x720 pixels. Je geniet dus van haarscherp beeld! Lenovo heeft ook de camera aanzienlijk verbeterd. De Moto E3 is uitgerust met een 8-megapixelcamera en een camera met 5 megapixels voor al je selfies. Dankzij de 16GB opslagruimte heb je in ieder geval genoeg ruimte om al je vakantiefoto’s op te slaan. Mocht 16GB toch te weinig zijn, dan breid je het geheugen makkelijk uit met een microSD-kaart.

Nu heel Nederland in de ban is van Pokémon Go, zit je met dit toestel ook zeker niet verkeerd. Lenovo heeft de Moto E3 uitgerust met een krachtige 1Ghz quadcore-processor en 2GB werkgeheugen. Het toestel draait op Android 6.0.1. Dankzij de spatwaterdichte behuizing krijgen de regenbuien jou niet klein. Je kunt met de Moto E3 gewoon door de regen lopen en Pokémon vangen, zonder dat er water in het toestel komt.

De Moto E3 Power is waarschijnlijk vanaf september te koop. We houden jullie op de hoogte wanneer wij deze mooie budgetsmartphone binnen krijgen!

Bronnen: Androidplanet , GSMinfo en Technieuws

Meer nieuws over: