‹ Alle nieuwsberichten

Met Wiko naar The Colorrun!

Met Wiko naar The Colorrun!

Ben je toe aan een nieuwe telefoon en wil je graag naar ’s werelds leukste 5 km-run? Dan is dit je kans! Update: deze actie is inmiddels verlopen.

Wiko Backcovers De Wiko Ufeel, Ufeel Lite en Sunny zijn zeer complete toestellen en voldoen aan al je eisen. De telefoons zijn voorzien van een helder beeldscherm, een stijlvol uiterlijk, een quadcore-processor, ze draaien op Android 6.0 en hebben goede camera’s met flitser. De Ufeel en de Ufeel Lite beschikken zelfs over een flitser aan zowel voor- als achterkant en hebben een vingerafdrukscanner. Daarnaast kun je in alle drie de toestellen van twee simkaarten tegelijkertijd gebruikmaken. Dat is erg handig als je vaak naar het buitenland gaat of je telefoon zowel privé als zakelijk gebruikt. En dit alles schaf je aan voor een schijntje!

Ben je al enthousiast? Lees dan nog even door, want dit is zeker nog niet alles! Wiko is namelijk een samenwerking aangegaan met The Colorrun, ’s werelds leukste 5 km-hardloopwedstrijd. Dit festijn vindt op 11 september plaats in Utrecht en trekt ruim 15.000 bezoekers. Jij kunt er één van zijn! Door een Wiko Ufeel, Ufeel Lite of Sunny aan te schaffen, maak je namelijk kans op kaarten. En als je de Wiko Sunny koopt, krijg je er sowieso twee extra backcovers in de kleuren Red en Bleen bij, het zogeheten Colorrunpack. Wil je die kaarten voor The Colorrun winnen, laat dan na aankoop van een toestel je gegevens achter op http://nl.wikomobile.com/colorrun.

Dus ben je toe aan een nieuwe telefoon en heb je zin om je 11 september even goed in het zweet te werken? Schaf dan nú de Wiko Ufeel, Ufeel Lite of Sunny aan via Belsimpel.nl, de actie loopt van 11-07-2016 tot 04-09-2016. 

Meer nieuws over: