‹ Alle nieuwsberichten

Aankondiging Honor 8!

Aankondiging Honor 8!

Gisteravond heeft Honor zijn nieuwe vlaggenschip geïntroduceerd: de Honor 8! Dit is een kanjer van een toestel, met een dubbele camera.

Het design van de Honor 8 is flink veranderd ten opzicht van de Honor 7. Waar de Honor 7 een geheel metalen zijkant en achterkant heeft, is de behuizing van de Honor 8 van glas met alleen een metalen frame. De glazen achterkant weerkaatst licht op een bijzondere manier, wat de telefoon een tof uiterlijk geeft. Het toestel heeft een 5.2-inchbeeldscherm met een Full-HD-resolutie. De telefoon wordt aangedreven door de prima Kirin 950 octacore-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz.

Meest opvallend is natuurlijk de dubbele camera. Meerdere recente toptoestellen hebben zo’n dual-camerasysteem, zo ook de P9 van Huawei, het moederbedrijf van Honor. Een dubbele camera aan de achterkant van een telefoon heeft een aantal voordelen. Zo is de fotohoek groter, blijven foto’s scherp bij weinig licht of als je inzoomt, en je kunt na het nemen van de foto de focus nog veranderen. De camera’s aan de achterkant van het toestel hebben een resolutie van 12 megapixels en de selfiecamera heeft 8 megapixels.

De Honor 8 komt, in ieder geval in China, uit in vijf kleuren: wit, goud, zwart, roze en blauw. Je kunt de vingerafdrukscanner vinden op de achterkant van het toestel. De Honor 8 wordt voorzien van energie door een batterij van 3000 mAh. Er zijn drie uitvoeringen van de Honor 8, die verschillen in de grootte van het opslaggeheugen en werkgeheugen.

Het toestel is momenteel alleen nog in China te bestellen. Het is nog onduidelijk of de Honor 8 ook naar Europa komt, maar wij verwachten van wel. We zijn benieuwd!

Bronnen: Tweakers en DroidApp.

Meer nieuws over: