‹ Alle nieuwsberichten

Topsport op een toptelefoon: S7 Edge Olympic Edition gepresenteerd!

Topsport op een toptelefoon: S7 Edge Olympic Edition gepresenteerd!

Volg jij deze zomer ook uitgebreid de Olympische Spelen in Rio de Janeiro? Voor de echte fans van ’s werelds grootste sportevenement komt Samsung met een speciale editie van hun S7 Edge!

Iedere twee jaar zijn er rondom de Olympische Spelen een aantal vaste onderdelen: een majestueuze openingsceremonie, medailles en feesten, het alom bekende Holland House en ook een Olympische smartphone. Misschien wist je het niet, maar de Koreaanse smartphonegigant Samsung is al 28 jaar lang één van de hoofdsponsors van de Spelen. Hierom brengen ze, wanneer de Spelen plaatsvinden, een speciale editie van een smartphone uit! 

Afgelopen donderdag werd in Duitsland de Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition voor het eerst getoond. Er gingen al langer geruchten over een olympische editie van de S7 Edge, maar nu is het dus officieel. Van binnen is de telefoon eigenlijk hetzelfde als de “normale” Edge: een Snapdragon 820-processor, 4 GB werkgeheugen en een 5.5-inchdisplay met dual edges. Zo is dit dus hoe dan ook een toptelefoon voor topprestaties!

Maar wat is er nu zo Olympisch aan deze telefoon? Allereerst zit dit in het opvallende design. De telefoon zelf is zwart met accenten in het rood, geel, groen en blauw; de kleuren van de olympische ringen. De achterkant is voorzien van het olympische logo. Daarnaast biedt de Olympic Edition van de S7 Edge een exclusieve kijk op de Spelen met bijvoorbeeld een olympisch opstartscherm en allerlei andere content. Zo kijk je straks ook onderweg de Spelen geheel in stijl.

Of het toestel straks ook in Nederland beschikbaar wordt, is nog niet duidelijk. Voorlopig is alleen aangekondigd dat er zo’n twaalfduizend toestellen komen voor de deelnemers aan de Olympische Spelen. Daarnaast gaat er een iconische aantal van 2016 smartphones in de verkoop in onder andere Duitsland en Brazilië.

Samsung blijft nog in elk geval tot 2020 sponsor van de Olympische Spelen. Als je dus verzekerd wilt zijn van zo’n speciale smartphone heb je nog vier jaar om je zwemrecord, hardlooptijd, of schoonspringkunsten te verbeteren. Tot die tijd houden wij voor je in de gaten of deze exclusieve telefoons ook in Nederland op de markt komen!

Bron: Nu.nl, GSMHelpdesk.

Meer nieuws over: