Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung S7220

Wederom lekkage vóór MWC 2009

Bij Samsung heeft men een serieus probleem met de interne veiligheid, óf men voert een slimme mediacampagne. Vandaag lekte de S7220 naar buiten, een nieuwe mainstream candybar.

Hype rond Samsung

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat Samsung een groot aantal nieuwe modellen gaat aankondigen op het Mobile World Congress, aangezien er inmiddels dagelijks nieuws uitlekt. Hoewel het verrassingseffect hierdoor wat verloren gaat, ontstaat er een behoorlijke hype rond Samsung.


 

Vandaag is het de beurt aan de Samsung S7220. Dit middenklasse model van Samsung is voorzien van een 5 megapixel camera, 2,4 inch OLED-scherm, 3G en GPS. Het geheugen is uit te breiden via een microSD-slot, maar het zou goed kunnen dat het Model niet over Wifi beschikt.


 

Uit de uitgelekte foto blijkt dat het toestel op Samsungs eigen interface draait en dat het hier dus niet om een Smartphone gaat. Meer details zullen bekend worden zodra MWC 2009 begint.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.