‹ Alle nieuwsberichten

Win €100,- aan accessoires met je review!

Win €100,- aan accessoires met je review!

Bij Belsimpel.nl hechten we veel waarde aan jouw mening over onze producten. Vandaar dat we elke maand de schrijver van de beste review €100,- aan accessoire-tegoed cadeau geven!

Deze €100,- heb je zó in je zak! Na aankoop van je product ga je naar onze site en log je in met je e-mailadres en ordernummer. Klik op het kopje ‘Orderstatus’ en laat vervolgens bij 'review schrijven' je beoordeling van het product achter. Je review wordt na invoer automatisch meegenomen in de beoordeling van de review van de maand. In de eerste week van de nieuwe maand krijgt de winnaar een mail en wordt daarna via Facebook bekend gemaakt. De reviewer van de maand kan vervolgens naar hartenlust accessoires kopen in onze webshop. Hier vind je vele duizenden hoesjes, screenprotectors, geheugenkaarten, hoofdtelefoons, powerbanks, laders en ga zo maar door!

Waar voldoet een goede review aan?

We willen graag over zoveel mogelijk aspecten van het product weten wat je mening en ervaring is. Probeer dus zo veel mogelijk onderdelen te behandelen. Beschrijf bijvoorbeeld zowel je mening over het beeldscherm, het geluid én de camera van een toestel. Of laat weten wat je aan een screenprotector of hoesje bevalt, of wat juist niet. Het kan dus positief zijn, maar ook met het beschrijven van minpunten help je andere klanten!

Het behandelen van meerdere componenten van een product heeft ook tot gevolg dat een goede review niet te kort is. Om kans te maken op de titel ‘reviewer van de maand’ en het accessoire-tegoed, is het dan ook een eis dat je review uit minimaal 300 woorden bestaat. Lees ook even de huisregels voordat je een review schrijft. Hierin staat beschreven wat wel en wat niét toegestaan is in een review.

Laat weten wat je van een product vindt en misschien ben jij volgende maand wel de reviewer van de maand en daarmee de winnaar van €100,- accessoire-tegoed! Informatie over deze verkiezing vind je ook op de flyer bij je product.

Meer nieuws over: