‹ Alle nieuwsberichten

Wileyfox Spark + en Spark X binnenkort verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Wileyfox Spark + en Spark X binnenkort verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Wileyfox kondigde deze week drie goede maar zeer betaalbare, nieuwe toestellen aan: de Spark, de Spark + en de Spark X. De laatste twee uit dit rijtje komen uit in de Benelux en zijn binnenkort ook verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Wileyfox heeft als belangrijkste doelstelling om goede telefoons te produceren, tegen een zeer vriendelijke prijs. Ook voor deze nieuwe toestellen geldt dat. Beide telefoons hebben een slank ontwerp, krachtige camera’s, een mooi beeldscherm en een prima processor en werkgeheugen. 

Wileyfox Spark +

De Wileyfox Spark + heeft een 5-inchbeeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Met de 13-megapixelcamera maak je heldere, gedetailleerde foto’s. Selfies maak je met de 8-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel. Al deze foto’s sla je op in het geheugen van 16 GB, wat met een microSD-kaart uit te breiden is tot 32 GB. Het werkgeheugen heeft een grootte van 2 GB en het toestel heeft een 2200mAh-batterij. Dankzij de energiebesparende functies in het besturingssysteem gaat deze batterij lang mee. De quadcore-processor haalt een kloksnelheid van 1.3GHz. Dit zorgt ervoor dat er genoeg rekenkracht aanwezig is om te multitasken. Ook kun je twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken!

Wileyfox Spark X

De Wileyfox Spark X heeft een iets groter beeldscherm, namelijk van 5.5-inch met 720p-resolutie. Aan dit toestel valt daarnaast vooral de joekel van een batterij op. Deze heeft namelijk een vermogen van wel 3000mAh, waardoor je bij normaal gebruik meer dan anderhalve dag zonder opladen kunt. Foto’s maak je met de 13-megapixelcamera of de 8-megapixel-frontcamera. Het opslag- en werkgeheugen van de Spark X zijn even groot als het geheugen van de Spark +, en ook de kloksnelheid is hetzelfde. In dit toestel is het wederom mogelijk gebruik te maken van twee simkaarten. Erg handig als je vaak naar het buitenland gaat, of het toestel zowel privé als zakelijk wilt gebruiken.

Bijzonder aan de toestellen van Wileyfox is dat ze draaien op het Cyanogen-besturingssysteem, zo ook de Spark + en de Spark X. Dit is een open-source-besturingssysteem. Dat betekent dat je werkelijk álles naar je eigen wens kunt instellen en je altijd direct de meest recente versie van Android op je telefoon hebt staan. Hoewel Cyanogen de meest populaire alternatieve versie van Android is, zijn maar heel weinig telefoons hier standaard mee uitgerust.

Ben je ook enthousiast geworden over deze hoogwaardige, maar zeer betaalbare toestellen? Zowel de Wileyfox Spark + als de Wileyfox Spark X zijn binnenkort te koop van Belsimpel.nl!

Bronnen: Wileyfox 1, 2, 3 en Androidplanet

Meer nieuws over: