‹ Alle nieuwsberichten

Win de Alcatel IDOL 4 Plus met VR-bril!

Win de Alcatel IDOL 4 Plus met VR-bril!

De Alcatel IDOL 4 Plus is een uitstekende telefoon. Het toestel maakt hoogwaardige foto’s, heeft een haarscherp beeldscherm, een dual-sim-optie, een krachtige batterij, 16 GB opslaggeheugen en een snelle processor. En jij kan deze telefoon met VR-bril winnen! Gewoon bij Belsimpel.nl 

De Alcatel IDOL 4 Plus 

De Alcatel voldoet aan al je wensen. Met de 13-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel maak je met groot gemak mooie foto’s. De camera heeft een ultrasnelle focus en een flitser die voor realistische kleuren zorgt. Met de 8-megapixelcamera aan de voorkant maak je scherpe selfies, zelfs in het donker. Deze frontcamera is ook voorzien van een flitser! Het toestel heeft een haarscherp 5.2-inch-AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het beeld is helder en zorgt voor een ware kleurexplosie. Ook het geluid is van goede kwaliteit. De IDOL 4 Plus bezit namelijk krachtige dual-speakers, waardoor het geluid diepte krijgt. Hierdoor is muziek luisteren of video’s bekijken via je telefoon geen enkel probleem. Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Lees dan verder hoe je kans maakt om dit toestel cadeau te krijgen!

Help ons met een review!

Het is heel eenvoudig om kans te maken op de IDOL 4 Plus met VR-bril. We vragen je om onze Facebookpagina te like. Ga dan naar het bericht over deze win-actie en like en deel dit bericht. Meer hoef je niet te doen! Als je wint horen we graag nog van je hoe het toestel je bevalt. Zo maak je ook toekomstige Alcatel IDOL 4 Plus eigenaren blij met jouw IDOL 4 Plus ervaring. We ontvangen daarom graag een review over jouw toestel! Wil je zeker weten dat je het toestel niet misloopt? Dan kun je de IDOL 4 Plus Black natuurlijk ook gewoon bestellen bij Belsimpel.nl.



Voorwaarden

Iedereen binnen Nederland met een minimumleeftijd van 16 jaar mag deelnemen aan deze actie. Ben jij binnenkort de winnaar van de Alcatel Idol 4 Plus met VR-bril? Dan krijgt jouw naam een plek op onze Facebookpagina en nemen we contact met je op. Deze actie is op geen enkele manier gelieerd aan Facebook. 

Meer nieuws over: