Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Mobiel livestreamen op YouTube mogelijk

Mobiel livestreamen op YouTube mogelijk

Misschien verbaast het je, maar YouTube had nog geen mogelijkheid om mobiel te livestreamen. Gelukkig komt daar nu een eind aan: de videogigant is bezig met het uitrollen van deze functie in de YouTube-app op je smartphone!

Livestreamen op YouTube is al even mogelijk, maar nog niet in de mobiele app. Nu kun je ook mobiel livestreamen – nou ja, binnenkort in ieder geval! YouTube heeft deze functie alvast beschikbaar gesteld voor een aantal populaire kanalen en binnenkort wordt mobiel livestreamen voor alle gebruikers beschikbaar. 

Mobiele app

Je kunt straks dus gewoon in je app livestreams starten. Dat doe je door op een grote rode knop in de hoek van de app te drukken. Je kiest dan of je je livestream met iedereen wilt delen of alleen met vrienden, of mensen mogen chatten tijdens je livestream en of je wilt dat je volgers een melding krijgen dat je bent begonnen met livestreamen. Verder lijkt het erop dat je de selfiecamera en hoofdcamera beide kunt gebruiken. Doordat de nieuwe functie zo in de app geïntegreerd zit, is zoeken naar livestreams ook mogelijk en heb je de optie deze in je afspeellijsten zetten. YouTube haakt hiermee in op de populariteit van livestreams op bijvoorbeeld Facebook (Live) en Twitter (Periscope). We zijn benieuwd hoe YouTube's livestream zich gaat onderscheiden van andere livestreamfuncties!

Bronnen: YouTube, Tweakers.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.