Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Mobiel livestreamen op YouTube mogelijk

Mobiel livestreamen op YouTube mogelijk
Vrijdag 24 juni 2016

Misschien verbaast het je, maar YouTube had nog geen mogelijkheid om mobiel te livestreamen. Gelukkig komt daar nu een eind aan: de videogigant is bezig met het uitrollen van deze functie in de YouTube-app op je smartphone!

Livestreamen op YouTube is al even mogelijk, maar nog niet in de mobiele app. Nu kun je ook mobiel livestreamen – nou ja, binnenkort in ieder geval! YouTube heeft deze functie alvast beschikbaar gesteld voor een aantal populaire kanalen en binnenkort wordt mobiel livestreamen voor alle gebruikers beschikbaar. 

Mobiele app

Je kunt straks dus gewoon in je app livestreams starten. Dat doe je door op een grote rode knop in de hoek van de app te drukken. Je kiest dan of je je livestream met iedereen wilt delen of alleen met vrienden, of mensen mogen chatten tijdens je livestream en of je wilt dat je volgers een melding krijgen dat je bent begonnen met livestreamen. Verder lijkt het erop dat je de selfiecamera en hoofdcamera beide kunt gebruiken. Doordat de nieuwe functie zo in de app geïntegreerd zit, is zoeken naar livestreams ook mogelijk en heb je de optie deze in je afspeellijsten zetten. YouTube haakt hiermee in op de populariteit van livestreams op bijvoorbeeld Facebook (Live) en Twitter (Periscope). We zijn benieuwd hoe YouTube's livestream zich gaat onderscheiden van andere livestreamfuncties!

Bronnen: YouTube, Tweakers.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl