‹ Alle nieuwsberichten

Vier nieuwe toestellen in de X-serie van LG!

Vier nieuwe toestellen in de X-serie van LG!

LG brengt waarschijnlijk vier nieuwe toestellen in de X-serie uit: de X Style, de X Power, de X Mach en de X Max. Van dit rijtje zal de X Max naar alle verwachting de absolute topper zijn, ook al is er over dit toestel nog het minst bekend.

De X Style wordt een betaalbaar toestel, de X Power blinkt uit qua batterij en de X Mach is over de hele linie sterk. Lees snel verder om meer te weten te komen over de geruchten die over de toestellen de ronde doen!

Te beginnen met de LG X Mach, een telefoon met uitmuntende specificaties. Het toestel zal waarschijnlijk 3 GB werkgeheugen hebben en een forse batterij van 3000mAh. Deze telefoon heeft een 5,5-inch-Quad-HD-scherm, wat ervoor zorgt dat het beeld haarscherp en glashelder is. Dit alles wordt aangedreven door een krachtige Qualcomm Snapdragon 808-processor. Het opslaggeheugen van dit toestel heeft een grootte van 32 GB en het is mogelijk deze ruimte uit te breiden. De verwachte 13-megapixelcamera aan de achterkant en de 8-megapixel-frontcamera zijn van hoge kwaliteit. 

LG X Power

Zoals de naam van de X Power al doet vermoeden is het sterke punt van dit toestel de batterij. Deze joekel van een accu zal waarschijnlijk maar liefst een vermogen van 4100mAh hebben. Het 5.3-inchbeeldscherm van deze telefoon heeft een Full-HD-resolutie. Daarnaast heeft deze telefoon een camera van 13- en een 8-megapixelcamera. De opslagruimte is 16 GB groot, en deze ruimte is eventueel nog uit te breiden met een microSD-kaart. Dit alles wordt aangedreven door de MediaTek MT6735-processor in samenwerking met 2 GB werkgeheugen.

LG X Style

De X Style zal dus het meest betaalbare toestel van dit rijtje zijn. De telefoon heeft waarschijnlijk 1,5 GB werkgeheugen. Hierin sla je onder andere de foto’s op die met de 8-megapixelcamera of 5-megapixel-frontcamera hebt gemaakt. Het toestel met een 5.3-inchbeeldscherm wordt aangedreven door een Snapdragon 410 chipset. Daarnaast beschikt de X Style over 16 GB aan opslagruimte. Dit alles wordt voorzien van energie door de 2100mAh-batterij.

LG X Max

Over de absolute krachtpatser van dit rijtje, de LG X Max, gaan nog de minste geruchten rond. De inschatting is dat dit toestel een scherm van 5,8 tot 6 inch zal hebben. Hiermee heeft dit het toestel het grootste beeldscherm van de bovenstaande toestellen. Waarschijnlijk is dat de verdere specificaties van de X Max ook van de bovenste plank zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer deze toestellen naar Nederland komen. Tot die tijd is de meest recente aanwinst van de X-serie, de LG X Screen. Dit toestel, met het handige tweede scherm, is al te verkrijgen bij Belsimpel.nl!

Bronnen: Allaboutphones, Technieuws , Androidworld

Meer nieuws over: