‹ Alle nieuwsberichten

Kadotips voor Vaderdag!

Kadotips voor Vaderdag!

Ben je vergeten een Vaderdag-cadeau te halen? Geen nood! We hebben bij Belsimpel.nl een aantal lastminute-ideeën voor je, voor elk budget. Als je vandaag bestelt, heb je je cadeau nog voor Vaderdag in huis! Graag gedaan. 

Elke vader is natuurlijk anders, maar technologische snufjes, dáár houden ze vaak wel van. Net als wij! We hebben hier een aantal toffe accessoires en gadgets voor je op een rijtje gezet. Hoef jij alleen nog maar te kiezen en te bestellen – dan zorgen wij ervoor dat ze, mits direct leverbaar, voor Vaderdag bij je thuis zijn.

Rennen maar

Moet je vader nog een beetje werken aan zijn bikinilijf? We hebben een aantal goeie fitnesstrackers in ons assortiment, zodat hij zijn voortgang bij kan houden! De specificaties verschillen per fitnessarmband, maar vaak houden ze je hartslag bij en kunnen ze je slaapritme, afstanden en verbrande calorieën meten.

Meer energie

Iedereen is blij met een volle telefoonaccu, dus je vader ook. Wat is er dan beter dan een powerbank? Inderdaad, weinig. Ze zijn er in verschillende soorten en maten – de verschillen zitten 'm meestal in de hoeveelheid stroom die een powerbank kan geven en hoe snel de externe lader je telefoon oplaadt. Sommige powerbanks hebben meer dan één ingang, zodat je meerdere telefoons of tablets tegelijk kun opladen. Vaak wordt er ook aangegeven hoeveel stroom er nog in de powerbank zit, zodat je weet wanneer je 'm weer in het stopcontact moet hangen.

Lekkere deuntjes

Of je het nou eens bent met de muzieksmaak van je vader of niet, koptelefoons of oordopjes zijn altijd een goed idee! We hebben ze draadloos en met draadje, groot en klein, in of op het oor en zelfs in verschillende kleurtjes – voor ieder wat wils! Met veel oordopjes en koptelefoons kun je ook gewoon telefoneren, omdat er een microfoontje bij in zit.

Voor de zekerheid

Is je vader niet zo handig of heeft-ie een hoesje dat écht niet meer kan? Geef 'm een case! Wij hebben veel hoesjes. Heel veel. Om zijn scherm veilig te houden van schade kun je er ook een screenprotector bij doen – van folie, of, als je echt goede bescherming wilt, gehard glas.

Dit zijn onze beste suggesties voor Vaderdag, maar als je zelf nog even wilt kijken hebben we ook nog hele toffe gadgets, waaronder mini-drones, selfiesticks en VR-brillen. Ten slotte kun je hier al onze accessoires vinden. Succes met het uitzoeken van iets leuks, en een fijne Vaderdag!

Meer nieuws over: