‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe HTC Desire 830 aangekondigd

Nieuwe HTC Desire 830 aangekondigd

We wisten al een tijdje dat hij eraan zat te komen, maar nu is het officieel: de HTC Desire 830 is binnenkort te koop in Nederland en België. Vanaf juli kun je het toestel van HTC in Nederland aanschaffen in de kleur Black Gold. 

De HTC Desire 830 de nieuwste telg uit de langlopende HTC Desire-serie. Sinds de introductie van de eerste HTC Desire in 2010 heeft HTC steeds betere telefoons afgeleverd en ook de 830 mag er zijn. De telefoon heeft een groot 5,5-inchbeeldscherm met full-HD-resolutie. Het betreft hier een super-lcd scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Dit alles levert een prachtig en zeer scherp beeld op. De 830 beschikt over Gorilla Glass, dat krassen en beschadigingen aan het scherm moet voorkomen.

Ook aan de binnenkant is het met de specificaties dik in orde. Zo heeft de 830 een octacore-processor van Mediatek met een kloksnelheid van 1,3 Ghz. Daarnaast vind je 3 GB werkgeheugen, een accucapaciteit van 2800 mAh en opslaggeheugen van 32 GB, dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaart. De 830 draait uit de doos op het besturingssysteem Android Marshmallow.

Een echte HTC

De HTC Desire 830 is op alle fronten een echte HTC-telefoon. Een belangrijke feature van de HTC Desire 830 is bijvoorbeeld de sterke 13-megapixelcamera van het toestel. Net als bij de HTC 10, heeft de Taiwanese fabrikant ook de 830 voorzien van zogenaamde UltraPixels. Deze speciale techniek van HTC houdt in dat er minder, maar grotere pixels worden gebruikt. Hierdoor vangen de pixels meer licht op en krijg je onder verschillende lichtomstandigheden betere foto’s. De camera biedt verder ook optische beeldstabilisatie, autofocus en een LED-flitser. Een leuke extra is dat ook de selfiecamera is voorzien van UltraPixels. Wel zo fijn natuurlijk nu Snapchat aan het winnen is van Twitter!

Bij iedere HTC-telefoon moet je even stilstaan bij de geluidskwaliteit. Dat is uiteraard vanwege de karakteristieke BoomSound-speakers, die je in vrijwel alle HTC-toestellen terugziet. De 830 is uitgerust met twee BoomSound-speakers aan de voorkant, die zijn voorzien van Dolby Surround Sound. Dit betekent zo ongeveer dat je telefoon klinkt als een stereo-installatie! Ook met koptelefoon produceert de 830 uitstekend geluid.

Natuurlijk koop je de HTC Desire 830 als eerste bij Belsimpel.nl. Houd onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en alle aanbiedingen!

Meer nieuws over: