‹ Alle nieuwsberichten

Moto Z-toestellen op nog meer manieren te personaliseren

Moto Z-toestellen op nog meer manieren te personaliseren

De Motorola Moto Z-smartphones komen eraan – ze worden vrijdag 10 juni officieel gepresenteerd. Desondanks is er al bijzonder veel gelekt over deze telefoons. We besteden nog één keer aandacht aan de leuke nieuwe feature die eraan zit te komen – de modulaire achterkant van de Moto Z-lijn!

Even ter verduidelijking: de Moto Z-telefoons zijn de opvolgers van de Moto X Play en Moto X Style van afgelopen jaar. Er waait een frisse wind door de smartphonetak van Motorola sinds de overname door Lenovo, en daar hoort kennelijk een naamsverandering bij. We gaan er wel van uit dat de nieuwe telefoons Moto Z Play en Moto Z Style gaan heten – waarschijnlijk blijven de Moto's zo nog een beetje bij hun roots.

Nieuw: StyleMods

We hebben anderhalve week geleden geschreven over de MotoMods – deze accessoires maken van de Moto Z Play en Moto Z Style modulaire telefoons, in navolging van de LG G5. Naast de MotoMods komen er toffe StyleMods bij. De StyleMods zijn achterkantjes die je de mogelijkheid geven om je telefoon te personaliseren. Hierdoor valt je Moto Z altijd op – de StyleMods zijn echte blikvangers! Er zijn verschillende back panels te zien op de gelekte afbeeldingen. Eén hiervan lijkt van kurk gemaakt te zijn en twee lijken van leer. De StyleMods klik je waarschijnlijk gewoon op je Moto Z-telefoon. Met deze achterkantjes steekt de camera ook niet meer uit – dit neemt een veelvoorkomende ergernis van veel smartphonegebruikers weg.

Benieuwd naar Motorola's topmodellen van 2016? Ze worden de tiende gepresenteerd. Tot die tijd kun je hier al onze Motorola-toestellen vinden. Hou voor de Moto Z'jes Belsimpel.nl in de gaten!

Bronnen: Android Authority, Android World.

Meer nieuws over: